Uredništvo | 9. 12. 2023, 18:08

Nataša Pirc Musar mami za rojstni dan spekla kar dve torti (FOTO)

Facebook/Nataša Pirc Musar

To, da obožuje peko tort, smo izvedeli že med njeno predsedniško kampanjo ...

Nataša Pirc Musar obožuje peko tort. Gre za enega njenih večjih hobijev in če imate dober spomin, potem se še spomnite, da je torte pekla tudi na lansko volilno nedeljo, medtem ko je čakala na rezultate predsedniških volitev. Kasneje je razkrila, da je ena od tort, ki jih je spekla, pristala na tleh.

Kot je objavila na Facebooku, je njena mama ta konec tedna praznovala častitljivih 82 let. Prav mama je bila njena največja podpornica med volilno kampanjo, ob njenem praznovanju je predsednica zapisala: "Moja zlata mami je včeraj dopolnila 82 let. Zabava se je začela z dobrotami moje sestre Tanja Pirc Robič." Ob tem je dodala, da je po dolgem času tudi sama pekla sladice. 

Pirc Musarjeva je razkrila, da je spekla kar dve torti - eno jogurtovo z malinami in eno z jajčno kremo, rozinami in suhimi marelicami. "Pokažem, ko ju razrežemo," je zapisala in objavila fotografijo obeh.

Facebook/Nataša Pirc Musar

Nekaj ur kasneje so se na Facebooku pojavile tudi fotografije razrezanih tort oziroma koščkov obeh. Priznati je treba, da sta videti res nadvse slastno!

Facebook/Nataša Pirc Musar

Nad kuhanjem naj bi tako Pirc Musarjevo kot njeno sestro, ki je celo nastopila v šesti sezoni Masterchefa, navdušila mama. Ta še danes rada pove, kaj in kako je treba kaj pripraviti ter tako svoje bogato kuharsko znanje še vedno prenaša na obe hčerki. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord