7. 11. 2020, 07:33 | Vir: STA

Nekateri zvezdniki, med njimi tudi Lady Gaga, poudarjajo, da je treba prešteti vse glasove

profimedia

Več ameriških zvezdnikov je poudarilo, kako pomembno je, da se prešteje vse glasovnice, ki so bile na predsedniških volitvah oddane pravočasno. Šteje vsak glas, so poudarili v številnih objavah na družbenih omrežjih.

"Naša demokracija in svoboda so vredne, da se na njih počaka. Prešteti moramo vsak glas," je tvitnila pevka Demi Lovato.

Tudi Justin Timberlake je pozval k potrpežljivosti. "Več glasovnic po pošti pomeni več časa za štetje - ker vsaka obravnava teh glasovnic traja dlje. Bodimo potrpežljivi, vsak glas je treba prešteti," je objavil na Twitterju.

Tudi Lady Gaga je tvitnila, da šteje vsak glas. Zahvalila se je še vsem, ki pomagajo pri štetju glasovnic. Pevka Rihanna pa je na Instagramu zagotovila, da bodo počakali, da bodo prešteti vsi glasovi, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Zvezdniki so se s tem odzvali na izjave ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki poziva k zaustavitvi štetja glasov, potem ko se je razglasil za zmagovalca. V resnici pa tudi tri dni po volitvah še ni znano, ali je zmagal Trump ali demokrat Joe Biden.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.