18. 10. 2023, 12:45 | Promocijska objava

Nimate prostora za televizijo v svoji študentski sobi? Imamo rešitev!

promocijska fotografija

Študentsko življenje je čas novih izzivov in doživetij. Vendar se mnogi študentje srečujejo s pomanjkanjem prostora v svojih majhnih študentskih sobah, kjer se morajo znajti s čim manjšim bivalnim prostorom. Tradicionalni televizorji lahko postanejo prava nočna mora, ko iščete način, kako jih vključiti v omejeno okolje. Toda ne obupajte, imamo rešitev, ki bo razveselila vsakega študenta!

S projektorjem The Freestyle 2. generacije se boste potopili v svet jasnih in živahnih barv, kar je lahko v vaši študentski sobi prava revolucija. Zahvaljujoč Full HD visoki ločljivosti in tehnologiji, ki skrbi za izostrenost slike, boste uživali v popolnoma jasnih podobah. Nič več stiskanja oči pred majhnim zaslonom prenosnega računalnika - vaša najljubša serija ali film bo oživel na steni vaše sobe.

Vendar se zgodba šele začenja. Samsung The Freestyle projektor 2. generacije vključuje dinamični kot gledanja 180˚. To pomeni, da lahko projektor postavite praktično kjerkoli v svoji študentski sobi, in še vedno boste imeli popoln pogled na projekcijo. Nikoli več vam ne bo treba skrbeti za popačene slike ali za to, da bi morali premikati celotno napravo, da bi dobili pravi kot gledanja. Vaša študentska soba bo postala prostor za pravo domače kino doživetje in vsi sosedje bodo želeli gledati filme pri vas.

promocijska fotografija

Kakšno je študentsko življenje brez zabave? The Freestyle 2. generacije ima vgrajen tudi 360˚ zvočnik, ki nudi izjemno bogat zvok. Ni več potrebe po dodatnih zvočnikih ali zapletenih nastavitvah, da bi dobili odličen zvočni užitek. Ta projektor bo napolnil vsak kotiček vaše sobe z jasnim in močnim zvokom, ki bo oživil vsako zabavo ali druženje s sostanovalci.

Vsestranskost je še ena njegova največja prednost. The Freestyle 2. generacije projektor je prenosen, kar pomeni, da ga lahko enostavno premikate iz sobe v sobo, prav tako pa ga lahko vzamete s seboj na teraso ali balkon. Ne glede na to, kje se odločite uživati v svojem najljubšem filmu, bo ta projektor sledil vašim željam. Poleg tega se popolnoma zlije s svojo okolico. Če ga namestite v spalnico, v ambientalnem načinu služi kot prijetna nočna lučka, ki ustvarja pravo vzdušje za sprostitev.

Z impresivno velikim zaslonom, ki lahko meri do 254 centimetrov, boste ustvarili pravo kinematografsko vzdušje kar v udobju svoje študentske sobe. Pomembno je še omeniti, da je življenjska doba LED luči na tem projektorju več kot 30.000 ur. To pomeni, da boste lahko uživali v svojih najljubših filmih in oddajah še mnogo let, brez skrbi glede menjave svetilke.

Nov način zabave vam bo zagotovo polepšal študijske dneve in ob njegovem nakupu vam podarjamo še dodatno baterijo za brezskrbno uživanje v nepozabnih trenutkih. Ne zamudite te edinstvene priložnosti, saj ponudba velja le do 29.10.2023. Več o ponudbi tukaj.

promocijska fotografija

Samsung The Freestyle 2. generacije je naprava, ki bo spremenila način, kako doživljate zabavo v svojem študentskem domu. Po besedah portala Home Theater Review, kjer so mu podali oznako Izbira uredništva, pravijo: "The Freestyle 2. generacije je edinstven prenosni projektor, ki želi vašo izkušnjo zabave dvigniti na naslednjo raven, saj počne vse. Ta naprava "vse v enem" ne zagotavlja le impresivnih vizualnih prikazov, temveč tudi izjemno uporabniško izkušnjo z gladko samodejno nastavitvijo." Zato je recenzent zaključil: "Glede na to, kako uspešno so bile implementirane številne funkcije in glede na gladko avtomatizirano nastavitev si ta naprava zlahka zasluži urednikov izbor kot prenosni projektor." The Freestyle 2. generacije je nedvomno sprememba v svetu domače zabave.

Torej, zakaj ne bi svojo majhno študentsko sobo spremenili v pravi domači kino? S projektorjem The Freestyle 2. generacije je to povsem mogoče! Dajte svoji študentski izkušnji dodaten čar in se pripravite na še več nepozabnih trenutkov v udobju svojega doma.