15. 6. 2023, 15:41 | Promocijska objava

NOVO pri Barcaffè: Umetnika Sandro in Lunar s skodelicami za kavo v kapsulah

promocijska fotografija

Na Barcaffè nadaljujejo sodelovanje z umetnikoma Sandrom Slavnićem in Slavenom Kosanovićem - Lunarjem. Njihova edinstvena kolekcija skodelic Barcaffè Artist Edition je med ljubitelji kave v regiji naletela na zelo dober odziv, zato so obstoječi kolekciji skodelic dodali še tri nove dizajne. 

Oba umetnika sta znana po svojem edinstvenem slogu, ki na skodelicah Barcaffè Artist Edition združuje besede in ilustracije na izviren način. Sandro s svojimi navdihujočimi citati premika srca mnogih, medtem ko Lunar s svojimi prepoznavnimi grafiti, ki so jih prenesli na skodelice kave, krasi mesta po vsem svetu. 

promocijska fotografija

Kolekcija skodelic za kavo iz kapsul je sestavljena iz 12 različnih dekorjev 

Hitra in enostavna priprava kave iz kapsul že sama po sebi lepša dan, a še lepše je, ko v skodelici kave uživate ob citatih polnih zagona in lepih misli. Kolekcija skodelic Barcaffè Artist Edition je navdušila tako kavoljube kot ljubitelje umetnosti, saj združuje ustvarjalnost in ljubezen do kave. Barcaffè, ki se lahko pohvali z več kot 50-letno tradicijo in strastjo do kakovosti, že dolgo sodeluje z umetniki, bodisi preko ilustracij skodelic bodisi preko oblikovanja embalaž kave. S tem projektom želijo navdihniti in spodbuditi vsakega posameznika k početju prvih korakov in vztrajanju. Tako lahko izbirate med 12 različnimi dekorji skodelic tudi za kavo v kapsulah, kjer vsaka skodelica daje poseben zagon, ki ga vsak kdaj potrebuje.

promocijska fotografija

Skodelice Barcaffè Artist Edition prejmete ob nakupu kavnih kapsul

Barcaffè je pripravil tudi posebne promocije na prodajnih mestih, kjer ob nakupu dveh škatlic kapsul prejmete darilno skodelico Barcaffè Artist Edition za kavo v kapsulah. 

Nova kolekcija skodelic v svet kave prinaša svežino, kreativnost in navdih, prav tako pa so skodelice tako kot kavni aparati za kavo v kapsulah nepogrešljiv izdelek trendovskih domov.

Kapsule so namreč zmeraj bolj priljubljene pri vseh, ki imajo radi kakovostno skodelico kave s popolno aromo in okusom, kot bi jo pripravili baristi, predvsem pa jih navdušuje enostavnost in hitrost priprave, saj le klik loči, da prostor zadiši po omamni aromi kave.

promocijska fotografija

Kapsule Barcaffè so kompatibilne s kavnimi aparati Nespresso in Nescafe Dolce Gusto.