18. 3. 2022, 20:25

Oboževalci zaskrbljeni! Kje se nahaja najbolj znan maček Ukrajine?

Slika je simbolična.

Profimedia

Stepan je ukrajinski maček, ki ima na Instagramu več kot milijon oboževalcev. Po začetku vojne so bila njegova družbena omrežja tiha, zdaj pa so lastniki sporočili, kaj se je z njim zgodilo. 

13-letni maček Stepan je zvezda Instagrama. Njegove fotografije navdušujejo splet in sprožajo salve smeha. Zaradi njegove priljubljenosti so Stepanovi lastniki sodelovali z vrsto znanih blagovnih znamk, med drugim modno hišo Valentino in televizijsko mrežo Discovery.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Степан (@loveyoustepan)

Stepan je s svojimi lastniki živel v Harkovu, mestu, ki je bilo prvo pod udarom ruskih sil. Po začetku vojne v Ukrajini so se objave Stepanovih fotografij ustavile, zato je sledilce zanimalo, kaj se je zgodilo s slavnim mačkom

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Степан (@loveyoustepan)

Na varnem

Na Stepanovem profilu na Instagramu pa se je pred nekaj dnevi pojavila nova objava s sporočilom, da je z svojimi lastniki na  varnem. "Po nekem čudežu je naša zgradba teden dni ostala nepoškodovana, nato pa je na sosedov balkon priletela granata. Dve noči smo preživeli v kleti, teden dni smo bili brez elektrike, nato pa nam je uspelo zapustiti mesto," so Stepanovi lastniki pojasnili ob fotografijah svojega ljubljenčka, ki so nastale med obleganjem Harkova in med begom iz mesta.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord