30. 10. 2023, 12:31 | Promocijska objava

Očarljivi jesenski parfumi, ki se jim ni mogoče upreti

promocijska fotografija

Ne pustite, da vaše razpoloženje pade tako kot jutranje temperature, in uživajte v jeseni, polni božanskih vonjav! Sveže poletne dišave v jesenskem vremenu počasi izgubljajo svojo moč, zato je čas, da poiščete izrazitejše parfumske tone, ki vas bodo ovili v topel oblak.

Naj vas navdihne naš seznam najboljših jesenskih parfumov, ki vam bodo razjasnili tudi sive dni! 

Kaj mora vsebovati prava jesenska dišava?

Jesenski parfumi dajejo svojim uporabnikom skrivnostnost, zapeljivost in eleganco. Hladno vreme preprosto kliče po sladkih in začinjenih dišavah s pridihom Orienta. Te skrivnostne parfumske kompozicije čudovito dopolnjujejo tudi toni zorečega sadja, prstena aroma padajočega listja in pomirjujoči lesni akordi. 

● Med sadnimi elementi poiščite slive, hruške, kutine ali robide.
● Cvetlične harmonije jeseni razigrajo jasmin, lilija, frezija, šmarnica in vrtnica.
● V začimbnih tonih prevladujejo kardamom, bergamot, beli in rožnati poper ter vanilja.
● Sandalovina in cedrovina dodata lesno aromo.
● Gurmanske tone dodatno uskladijo esenca kave in kakava ter topla čokolada.

Kraljica dneva in noči

Parfum Burberry Goddess je kot nalašč za deževne dni! Že po prvem poduhanju vas bo popolnoma očarala vaniljeva sestava, ki gre skozi zgornje, srčne in bazne note parfuma. Njena gurmanska sestava združuje sladke in lesne akorde, ki se razvijejo na sivkinih baznih notah s ščepcem ingverja. Ta božanska sestava je luč sveta ugledala leta 2023 in je polna ženstvenosti, samozavesti in želje po raziskovanju sveta. Če imate radi sladke in skrivnostne dišave, je Burberry Goddess prava za vas, tudi če prej niste bili ljubitelji vanilje.

Ves svet v eni sami kapljici

Odkrijte dišavo, ki je osvojila srca na milijone žensk! Iskriva sestava Armani My Way vas v vsaki kapljici popelje na potovanje okoli sveta. Zgornje note parfuma najprej pritegnejo pozornost s citrusnimi toni bergamota iz Kalabrije, ki je tukaj združen s cvetovi pomarančevca iz Egipta. Sveža in mladostna aroma čez nekaj časa preide v čutne tone jasmina in tuberoze iz Indije. Zaključek vas bo popolnoma očaral s toplino cedrovine, mošusa in vanilje z Madagaskarja. Na prvo poduhanje nedolžna dišava je idealna za vse, ki radi iščejo pustolovščine v vsakdanjosti. Parfum Armani My Way je TISTA dišava za v pisarno in na zabavo, ki smo jo tako dolgo iskali.

promocijska fotografija

Čutna energija

Neukročena, naelektrena in zasvojljiva, takšna je dišava Black Opium znamke Yves Saint Laurent. Prav takšne so tudi njene uporabnice. Izrazita, skoraj orientalska aroma Black Opium vas najprej zaslepi s sadnimi toni hrušk, ki se nežno mešajo z iskrivo aromo cvetov pomarančevca in rožnatega popra. V srčnih notah parfuma pa nastopi elektrizirajoči naboj kavnih tonov z akordi jasmina, ki se odlično ujemajo z akordi vanilje v baznih notah dišave. Če hrepenite po dišavi, ki je poosebitev ženstvenosti in pozornost vedno pritegne na vas, je Black Opium kot nalašč za vas!  

promocijska fotografija

Za vse vaše jaze

Brezčasna dišava Good Girl znamke Caroline Herrera je tako zapeljiva kot vsi vaši “jazi”. Ne glede na to, ali nosite superge ali pete, parfum Good Girl popolnoma poudari vašo osebnost in svetu razkrije vašo uporniško plat. Takoj v uvodu vas okoli prsta ovije mandljeva aroma, ki se razvije na cvetličnih srčnih notah čutnega jasmina in tuberoze. Tople bazne note parfuma, ki jih boste na svojem najljubšem puloverju začutili še naslednji dan, po zaslugi esence kakava in sladkih fižolov tonka še okrepi gurmansko doživetje dišave. Drzna steklenička tega parfuma bo ponosno stala na vaši kozmetični mizici in vas spominjala na vašo edinstvenost.

promocijska fotografija

Razveselite se in v svojo zbirko parfumov dodajte novo dišavo, ki diši po topli jeseni in kančku skrivnostnosti.