A. B. | 24. 3. 2022, 18:00

Od bunga bunga zabav do Putinove postelje: katera lepotica greje posteljo razvpitemu Berlusconiju?

Nekdanji italijanski minister Berlusconi.

Profimedia/fotomontaža

Življenje nekdanjega italijanskega premierja je ena sama velika zabava. Kakšno pa je priredil tokrat? 

Nekdanji italijanski premier, 85-letni Silvo Berlusconi se v svojem življenju ni vrtel le v politiki, temveč tudi v ljubezni. Njegove skrivnostne "bunga bunga" zabave so povezane z neomejeno dozo pozornosti deklet in tudi s Putinovo posteljo. Njegove razvpite ljubezenske afere z vsaj devetnajstimi ženskami, ki niso bile povabljene na njegove zabave pa očitno ostajajo del njegove preteklosti. 

Berlusconi je svojo zvezo z novo partnerico, Marto Fascino, začel leta 2020. Pred tem je njegovo srce pripadalo 34-letni Francesci Pascale. A zdaj je razkril, da se je poročil z drugo! In sicer z z 32-letno Marto Fascina. Pa se je res? 

Praznovanje je bilo videti kot prava poroka, a se par uradno ni poročil. Po poročanju Večera to ni bila uradna poroka, saj se z izbiro mladenke in njenimi cilji po dedovanju njegovega premoženja niso strinjali njegovi otroci. Ti namreč niso navdušeni, da se želi pri teh letih poročiti s 53 let mlajšo žensko, ki bi s poroko dobila pravico do dela njegove dediščine. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Fascina (@mf9milan)


Kolikšna je njegova dediščina? Po zapisu Večera je ocenjena na šest milijard evrov. 

Fascina je članica njegove stranke Forza Italia, na spletu pa so se pojavili posnetki njune razkošne "poroke" v mestu Lesmo, severno od Milana. Kot poročajo mediji, je Berlusconijev "festival ljubezni" potekal v zgodovinski vili Gernetto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Fascina (@mf9milan)

Poroka, ki je odmevala daleč iz italijanskih hribov vse do nas, je požela veliko pozornosti. Poglejte si, kako je izgledala: 

Do svoje nekdanje partnerice Francesce pa Berlusconi še zmeraj goji močno prijateljsko ljubezen, so zapisali na Mail Online. "Lepa je znotraj in še lepša navzven, ima zelo močno moralo, srečno osebnost," pri tem pa je priznal, da je bila njuna starostna razlika 49 let nekoliko pretirana. So to slabe navade bivšega italijanskega premierja, ali je le pozabil na zaobljubo samemu sebi? 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord