9. 5. 2024, 13:27 | Promocijska objava

Odpotujte s kovčki Scandinavia Around kar 75 % ugodneje

promocijska fotografija

Čeprav v Mercatorju praznujemo 75. rojstni dan, darila čakajo vas. Ob 75-letnici najboljšega soseda izkoristite kar do 75 % popusta na kovčke, nahrbtnike in torbe Scandinavia.

Nekateri pravijo, da potovanja sodijo med bolj stresne trenutke v življenju, še zlasti kadar je pot daljša. V Mercatorju pa verjamemo, da lahko z dobrim načrtovanjem in pravo opremo vse postane enostavneje. Načrtovanje v celoti prepustimo vam, lahko pa vam z nekaj opornimi točkami pomagamo pomisliti na sedem najpomembnejših stvari: 

1. Izberite destinacijo in termin.
2. Premišljeno razporedite načrtovan proračun.
3. Rezervirajte let in hotel.
4. Pripravite načrt aktivnosti na destinaciji.
5. Pripravite načrt aktivnosti za otroke in hišne ljubljenčke.
6. Vse pomembne dokumente postavite v eno torbo.
7. Sklenite turistično zavarovanje.

Poleg načrtovanja celotnega potovanja pa razmislite tudi o stvareh, ki jih boste vzeli s seboj, in o tem, kam jih boste spakirali. V Mercatorju vam ob svojem 75. rojstnem dnevu ponujamo odlično priložnost za do 75 % popusta na potovalni program Scandinavia Around.

Izdelki iz potovalne linije Scandinavia Around niso le kakovostni, temveč tudi izjemno funkcionalni, da vam olajšajo še tako dolgo potovanje. Vsi so zasnovani in testirani z namenom, da vam pomagajo ostati sproščeni, organizirani in urejeni, predvsem pa, da so preprosti za uporabo.

Ob našem rojstnem dnevu izkoristite do 75 % popusta in odpotujte s kovčki, nahrbtniki in torbami Scandinavia Around. Za vsakih 10 € nakupa vam podarimo nalepko ali e-nalepko na vašo Pika kartico. Takoj ko zberete 5 ali 10 nalepk, lahko izkoristite popust na izbrani izdelek.

Celotno ponudbo izdelkov Scandinavia Around si lahko ogledate v zgibanki na prodajnem mestu in na spletni strani www.mercator.si

Pa srečno pot!