15. 11. 2018, 09:28 | Vir: STA

Odvetnika razvpite Stormy Daniels prijeli zaradi družinskega nasilja!

Profimedia

Michaela Avenattija, odvetnika pornografske igralke Stormy Daniels, ki je vpletena v afero z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom, so v Los Angelesu prijeli zaradi suma družinskega nasilja. Policija je njegovo aretacijo in razloge zanjo potrdila na Twitterju. Varščina za njegovo izpustitev je bila 50.000 ameriških dolarjev.

Policija ostalih podrobnosti v imenu še trajajoče preiskave ni želela sporočiti. Prav tako ni znana identiteta ženske.

Avenatti je, ko so ga izpustili na prostost, pred televizijskimi kamerami dejal, da gre za "lažne očitke". Zatrdil je, da ni nikoli nikogar zlorabil in da spoštuje vse ženske, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Prvo zaslišanje pred sodiščem bo po poročanju francoske tiskovne agencije AFP 5. decembra.

Po poročanju ameriških medijev naj bi Avenatti žensko pretepel in jo nagnal iz stanovanja. Nekateri ameriški mediji navajajo, da naj bi šlo za Avenattijevo bivšo soprogo Liso Storie Avenatti, a je slednja za medije že dejala, da njen bivši soprog do nje ni bil nikoli nasilen.

Njegova najslavnejša klientka Stormy Daniels z resničnim imenom Stephanie Clifford trdi, da je leta 2006 imela afero s Trumpom, kar pa slednji zanika. V sodnem sporu s Trumpom gre za plačilo 130.000 dolarjev Cliffordovi v zameno za molk in to le nekaj tednov pred predsedniškimi volitvami leta 2016.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ