9. 5. 2022, 16:07

Oglas za delovno mesto kot iz filma!

PROFIMEDIA

Ustvarjalnost, proaktivnost in energičnost so pojmi, ki vas definirajo? Odlikujejo vas odprtost, komunikativnost in pripravljenost pomagati? Pravzaprav bolje delujete v timu, kjer se sprostite, ideje pa v kombinaciji s super ekipo kar ne presahnejo?

Opazite dober oglas in točno veste, kako bi lahko postal še bolj privlačen? Mediji vas spremljajo na vsakem koraku, kar vas ne moti, ker v tem neznansko uživate. Svojo ustvarjalnost in vsestranskost lahko razvijate v nedogled, ker vam je to čisto domače. Tako kot družbena omrežja imate to v malem prstu in točno veste, kaj vas pritegne, kaj odvrne in kaj se vam zasidra v spomin.

Če imate željo po novih poznanstvih in dinamičnem okolju, kjer delo poteka v družbi inovativnih ljudi s polno glavo idej, ste verjetno dobitna kombinacija za ekipo, ki vsak dan ustvarja zanimive in privlačne vsebine.

Shoppster namreč išče Social Media Managerja, ki bo zgrabil priložnost in ustvarjal nove, zanimive, raznovrstne ter drugačne vsebine. Če veste vse in še več o družbenih omrežjih, ste vedno v koraku s trendi in že imate izkušnje, pohitite ter se čim prej prijavite na e-naslov: zaposlitev-slo@shoppster.com.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoppster Slovenija (@shoppsterslovenija)