17. 5. 2019, 08:01 | Vir: STA

Okrutni umor noseče najstnice pretresel Chicago

Profimedia
Okrutni umor noseče najstnice pretresel Chicago (foto: Profimedia)

Policija v Chicagu je odkrila, da je 19-letna nosečnica pred tremi tedni obiskala hišo v Chicagu, kjer so ponujali zastonj oblačila za dojenčka in otroški voziček, vendar so jo tam zadavili in ji iz maternice izrezali otroka. Zločin so med drugim odkrili, ker je ženska, vpletena v okrutno dejanje, poklicala reševalce zaradi bolnega dojenčka.

Reševalci so otroka odpeljali v bolnišnico, vendar ni veliko upanja, da bo preživel. Policijska preiskava je odkrila, da je bila nosečnica umorjena, otroka pa so ji izrezali iz trupla.

Truplo 19-letne Marlen Ochoa Lopez so našli v sredo za hišo, iz katere so poklicali reševalce zaradi bolnega novorojenčka. Policija je v zvezi z neverjetno okrutnim zločinom aretirala tri osebe.

Umorjeno so nazadnje videli 23. aprila, ko je zapustila svojo srednjo šolo in šla po oblačila za otroka, ki je bil tik pred rojstvom. Isti dan je 46-letna osumljenka poklicala reševalce, zločin pa so povezali po sredinem odkritju trupla nosečnice, ki jo je družina iskala od izginotja naprej. Policisti so odredili test DNK dojenčka in ugotovili, da je prava mati umorjena Marlen Ochoa Lopez.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.