30. 11. 2023, 17:25 | Promocijska objava

V centru Ljubljane diši po ameriški BBQ hrani (obiščite Old Town American Bar)

Andrija Djordjević

V strogem centru Ljubljane, kjer je bil nekoč legendarni irski pub St. Patrick's Irish Pub, je decembra 2023 svoja vrata odprl OLD TOWN American Bar & BBQ. Povsem prenovljen gostinski lokal nudi širok nabor pijač in pristno ameriško BBQ hrano.

Andrija Djordjević

Ponudba gostinskega lokala temelji na široki ponudbi piv, viskijev, koktajlov in klasične ameriške barske hrane. V ponudbi imajo kar 10 točenih piv, med njimi tako klasične lagerje kot tudi kraft piva iz Slovenije, Evrope in Združenih držav Amerike. Poleg točenih, ponujajo še več kot 30 ustekleničenih piv.

Novi lokal se ponaša tudi z eno največjih ponudb viskijev v Sloveniji, saj jih premorejo kar 25 zvrsti. Tudi izbor ostalih žganih pijač je pester, posebej pa so ponosni na svoje domače koktajle, ki so jih razvili v sodelovanju z najboljšimi barmani pri nas. 

Andrija Djordjević

V ponudbi hrane boste v OLD TOWN American Bar & BBQ našli klasične ameriške dobrote, kot so hamburgerji, svinjska rebrca, chili con carne in cezarjevo solato, pa tudi številne prigrizke kot na primer piščančje perutničke, mozzarella palčke, čebulne obročke, ocvrte jalapeno feferone in nachose. Ob vikendih je na voljo še dodatna ponudba ameriških mesnih BBQ dobrot, dimljenih več kot 12 ur. 

Andrija Djordjević

OLD TOWN American Bar & BBQ je odprt vsak dan med 12.00 in 24.00, ob petkih in sobotah do 01.00. Prostor, ki je bil prenovljen od temeljev, premore 52 stolov v dveh nekoliko ločenih prostorih. Manjši prostor z nizkimi mizami je bolj jedilniški, medtem ko je večji prostor z visokimi barskimi mizami zasnovan v stilu bara.

Celotna zasnova prostora pa pričara gostilniško vzdušje in prostor za neformalno druženje ob dobri pijači in hrani. Lokal se ponaša z unikatnimi podrobnostmi, kot so številne stare kovinske reklamne table iz ZDA.

Andrija Djordjević

Obiščite jih na Facebook strani OLD TOWN American Bar & BBQ.