26. 2. 2020, 16:03 | Promocijska objava

Osvojite poročna prstana

promocijski material

Obstaja vez, ki lahko par poveže tako kot poroka. Pari, ki so si za valentinovo obljubili večno zvestobo v poslovalnici Nove KBM, so to potrdili. Po simbolični poroki so namreč imeli možnost, da si izkažejo pravo predanost in se skupaj odločijo za kredit, pri tem pa sodelujejo v nagradni igri za dva poročna prstana Zlatarne Celje.

Za uresničitev skupnih ciljev, kot je prenova stanovanja nakup družinskega avta, se pari namreč pogosto odločijo za kredit. Čeprav le ena oseba v paru vzame kredit, gre za skupno odločitev.

promocijski material

Zato bo Nova KBM v nagradni igri, ki poteka do 29. 2. 2020, nagradila posameznike, ki bodo v njihovi poslovalnici sklenili kredit NAPREJ v družbi svoje boljše polovice. Vsakemu izmed 20 srečnih nagrajencev bodo podarili dva poročna prstana Zlatarne Celje, saj skupna odločitev za kredit kaže pravo predanost skupnemu življenju. V nagradni igri lahko sodelujejo tako neporočeni pari, kot tisti, ki si želijo obnoviti svoje poročne zaobljube.

Kako vama lahko kredit NAPREJ pomaga pri uresničitvi skupnih ciljev?

Se odločata za novo kuhinjo, osvežitev kopalnice, nakup skupnega avta, morda želita vložiti v vajino zdravje ali izobrazbo?   Kredit do 30.000 EUR vama Nova KBM odobri v nekaj minutah, pri tem pa se izogneta odvečnemu čakanju, drobnemu tisku in skritim presenečenjem. Kredit NAPREJ je namreč brez stroškov odobritve in brez zavarovanja ter je povsem enostaven in razumljiv.

promocijski material

Če še nista stranki Nove KBM ne skrbita, kredit je po izjemno ugodni obrestni meri na voljo tudi strankam drugih bank.

Če sklene kredit eden od vaju do 29. 2., lahko sodelujeta v žrebanju za dva poročna prstana Zlatarne Celje. Preverita pogoje sodelovanja na nkbm.si/naprej.