Uredništvo | 13. 11. 2023, 19:34

Ko se prekrižajo poti: Pahor je na letališču srečal Severino in jo povabil na ...

Instagram/Borut Pahor/posnetek zaslona

Kako se je hrvaška pevska diva odzvala na povabilo nekdanjega slovenskega predsednika?

Borut Pahor je zadnje dni kar veliko na poti. V nedeljo se je na Instagramu oglasil iz češke prestolnice Prage, kjer je, kot je zapisal, nastopil na letošnji konferenci evropske Trilateralne komisije. "Bilo mi je v veselje in čast nastopiti pred tako uglednim občinstvom, zlasti, ker sem govoril o političnem voditeljstvu," so bile njegove besede. Po dogodku in slavnostni večerji se je srečal tudi z novim češkim predsednikom Petrom Pavlom, ob koncu obiska pa se je sprehodil tudi čez znameniti Karlov most.

Pahor se je kasneje oglasil tudi s svojega potovanja domov, in sicer s precej razburljivo novico: "Sinoči sem na frankfurtskem letališču srečal Severino, zalo in nasmejano kot vedno," je zapisal ob skupni fotografiji s priljubljeno Hrvatico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Kot je delil s svojimi sledilci, pa je Severino povabil tudi za gostjo v Podkastu navdiha, v katerem se nekdanji predsednik pogovarja z izjemnimi posameznicami in posamezniki, da bi spoznal recept, kako odkrivati in dosegati svoje potenciale, preseči ustaljene okvirje in ustvariti izpolnjeno življenje. In njen odziv?

"Želim verjeti, da bo v začetku prihodnjega leta res na snemanju. To bi bilo čudovito. Zdelo se mi je, da jo kar zanima. Ah, prelepo," je Pahor dejal o možnosti, da bo v podkastu v bodoče morda gostil tudi Severino.

Pahor je v podkastih, ki jim lahko prisluhnete na našem portalu Metropolitan.si, med drugim gostil znanstvenika in podjetnika Jureta Leskovca, prostovoljnega gasilca Sandija Zajca in gradbenega inženirja Marjana Pipenbaherja. Pa tudi Tino Maze, našo najbolj uspešno smučarko vseh časov.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord