9. 3. 2022, 10:22 | Promocijska objava

Pametni televizorji Samsung bodo tudi v Sloveniji od danes naprej ponujali HBO Max

Samsung

Od danes bodo pametni televizorji Samsung ponujali HBO Max, platformo za pretočne zabavne vsebine (streaming), ki jo upravlja WarnerMedia. S prihodom nove platforme lahko družine uživajo v zbirki kultnih klasičnih filmov tudi v Sloveniji. 

Na voljo so filmi Harryja Potterja, serije Prijatelji, Igra prestolov in Sopranovi pa tudi nove izdaje, kot so 6. sezona Opravljivke, 3. sezona Nasledstva, Dune in Matrica: Obuditev.

Gledalci si bodo lahko ogledali tudi nove serije HBO Max, kot so Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty,  3. sezona Evforije in Station Eleven.

»Samsung si nenehno prizadeva zagotoviti najboljšo možno sliko in zvočno izkušnjo, s čimer prevzame gledalce, ki gledajo katero koli vsebino na naših televizorjih. To partnerstvo krepi našo zavezanost pri zagotavljanju različnih vznemirljivih možnostih zabave za vso družino,« pravi Nathan Sheffield, vodja oddelka za televizijo in zvok pri Samsung Electronics Europe.

Podjetje Samsung je vodilni na trgu prodaje televizorjev je že 15 let. Samsung Smart TV ponuja najširši izbor vsebinskih aplikacij, ki so na voljo potrošnikom, vključno s številnimi platformami za pretočne zabavne vsebine.

Kako prenesti HBO Max na podprte Samsung Smart TV

Če želite prenesti aplikacijo HBO Max, mora biti vaš Samsung Smart TV povezan z internetom. V trgovini z aplikacijami, ki se nahaja na levi strani domače vrstice televizorja, poiščite »HBO MAX«, izberite aplikacijo in kliknite »Prenesi«. Za prijavo v HBO Max boste potrebovali naročnino. Obstoječi naročniki na HBO GO lahko uporabljajo svoje obstoječe uporabniško ime in geslo/poverilnice za HBO Max. Nove stranke se lahko prijavijo na HBOMax.com ali prek Samsung Checkout.

Za več informacij obiščite spletno stran Samsung.