25. 3. 2022, 15:05

Že imate idejo, kam za VIKEND? Po toplih sončnih dnevih je pred nami ...

Shutterstock

Se vam zdi, da nas topli sončni žarki ne morejo še bolj razvajati in vabiti v naravo? Na kavico in sprehod po mestu, ali ob morju? Kliknite "reset" in se pustite presenetiti. Ta vikend se nam obeta presenečenje ...

Kaj boste počeli ta vikend? Načeloma ta vikend ne bo namenjen čistki doma, branju knjige, niti raziskovanju novih modnih trendov. Sonce bo znova vabilo ven, temperatura se bo čez dan dvignila do 19 stopinj in vetra praktično ne bo. V najtoplejših urah se nam bo zdelo, da se pomlad že bliža poletju.

Temperature so se po vsej Sloveniji povzpele do 20 stopinj Celzija. Tudi v soboto bo pretežno jasno, jutranje temperature bodo od -4 do 2, na Primorskem in ponekod v višjih legah od 3 do 7, najvišje dnevne od 16 do 21 stopinj. V nedeljo in ponedeljek se bo nadaljevalo pretežno jasno vreme, v torek pa nas že čakajo prvi večji oblaki, znanilci spremembe. 

Prihodnji teden nas čaka presenečenje, na katerega že vsi dolgo čakamo

V nedeljo in ponedeljek se bo nadaljevalo pretežno jasno vreme, v torek pa nas že čakajo prvi večji oblaki, znanilci spremembe.

Vremenska slika kaže, da se bo v torek hladen in vlažen polarni zrak iznad območja Severnega morja pričel spuščati prek zahodne Evrope proti zahodnemu Sredozemlju, pojasnjujejo na Arsu. V torek bo na vzhodu še dokaj sončno, drugod bo ob jugozahodnem vetru pretežno oblačno. Od srede naprej bo vreme nestalno, občasno bo deževalo. Ob koncu tedna se bo meja sneženja približala nižinam, dodajajo vremenoslovci.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord