1. 2. 2024, 09:00 | Promocijska objava

Pokažite svoje barmanske sposobnosti na tekmovanju Badel Masterclass in osvojite 30.000 evrov

promocijska fotografija

Prvič v Sloveniji! Ne zamudite prijave na največje regionalno tekmovanje barmanov. Le do 16. februarja.

Za vse strastne in kreativne barmane, ki želijo pokazati svoje izjemno znanje, je največje regionalno tekmovanje barmanov Badel Masterclass priložnost, ki je ne smete zamuditi! Tekmovalci bodo svoje barmanske sposobnosti pokazali na najbolj razburljivem in največjem barmanskem tekmovanju v regiji, ki bo preverjalo znanje, veščine in strast do sveta pijač. Zmagovalcu, ki bo izbran iz Hrvaške, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Srbije in Črne gore, bo poleg možnosti izmenjave znanja in izkušenj zagotovljena fantastična denarna nagrada v višini 30.000 evrov. Zmagovalec bo poleg vsega postal še ambasador blagovne znamke Badel. Za drugo mesto je zagotovljenih 4.000 evrov, nagrada za tretje mesto na tekmovanju pa je 2.000 evrov.

Prijave potekajo do 16. februarja, marsikomu pa bo spodbuda za prijavo prav bogat nagradni sklad. Prijave so odprte za vse iz Hrvaške, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Srbije, na tekmovanje v Beogradu pa se lahko prijavijo vsi iz Črne gore. Pravila in pogoji sodelovanja so na voljo na povezavi Badelmasterclass.com. Vsi polnoletni kandidati s stalnim prebivališčem v državi, v kateri se prijavljajo, morajo po preverjanju pogojev sodelovanja izpolniti podatke za dostop na strani Badel Masterclass na povezavi.

promocijska fotografija

“Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“

Badel Masterclass bo potekal v treh razburljivih krogih. Prvi krog je sestavljen iz spletnega preizkusa teoretičnega znanja in bo potekal po preverjanju prijav 18. februarja na spletni strani https://badelmasterclass.com. V nadaljnje kvalifikacije se bo uvrstilo 20 tekmovalcev, ki v najkrajšem času pravilno odgovorijo na največ  vprašanj in, saj se točkuje tudi hitrost odgovora. Drugi krog bo potekal v petih mestih: Zagrebu, Beogradu (tekmovalci iz Srbije in Črne gore), Ljubljani, Sarajevu in Skopju, vsako mesto pa bo gostilo najboljše barmane. Pomerilo se bo 20 kandidatov z največ točkami iz prvega kroga. Skupaj 100 tekmovalcev bo imelo priložnost pokazati svoje znanje na regionalni ravni. Tretji finalni krog tekmovanja bo zbral najuspešnejše iz drugega kroga. Finale bo potekal v Zagrebu od 8. do 16. aprila, v finalnem krogu pa bodo najboljši kandidati iz vseh držav iz drugega kroga, ki se bodo potegovali za zmago in nagrado 30.000 evrov, ki jo bo prejel najbolje ocenjeni tekmovalec.

promocijska fotografija

“Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“

Pridružite se največjemu regionalnemu tekmovanju barmanov in pokažite, zakaj ste najboljši v svojem poslu. Prijavite se še danes in osvojiti srca sodnikov in občinstva s svojim neverjetnim talentom in znanjem! Več na https://badelmasterclass.com.