16. 1. 2008, 20:51 | Vir: Playboy

Poletna parodija: Poiščite si idealno dekle

Ste na nudistični plaži opazili simpatično dekle? Se sprašujete, kaj pomenijo vzorci na njeni koži? Mislite, da ste ugledali svojo idealno polovico? Želite izvedeti, kako bi jo najlaže osvojili? Naši odgovori so seveda hipotetični, pa vendar večinoma držijo, le interpretirati jih morate pravilno. Pa dober (u)lov!

A) Prikrita voajerka

Pri takem dekletu je uspeh skorajda nemogoč.

Enakomerno porjavela koža po vsem telesu pomeni, da je zagotovo nudistka ali pa že ima premožnega sponzorja, ki ji plačuje redne obiske solarija. Bele lise, ki so jih pustila sončna očala, pa vam povedo, da se rada neopazno ozira za drugimi, da kritično ocenjuje tekmice ali pa da je na soncu zaspala s sončnimi očali in je nepoboljšljiva pozabljivka. Vaš uspeh je odvisen predvsem od tega, kako radi imate bizarne skrivalnice z rahlo estetsko neuravnovešeno voajerko.

Idealno darilo zanjo: Prinesite ji zadnjo številko revije Elle ali samoporjavitveno kremo.

B) Spreobrnjena nuna

Idealna izbira za tiste z veliko spolne energije.

Dekle, ki ste jo opazili, ima porjavele samo roke in obraz, preostanek telesa pa je mlečno bel. Verjetno je pobegnila iz samostana, kjer je sicer okopavala krizanteme, a jo je satanova skušnjava popeljala na nudistično plažo, kjer opreza za najvzdržljivejšim božjim sinom. Tako dekle vam bo zaradi vzdržnosti, ki jo je prakticirala kot redovnica, pričaralo neslutene užitke, in če boste srečne roke, bo morda celo še nedolžna. Potrudite se in ji primerno intelektualno povejte, da vseeno verjamete v boga.

Idealno darilo zanjo: Velik jogurt in kozarček vazeline z okusom po jagodah.

C) Avanturistka

Če ste po naravi nekadilec in športnik, imate veliko možnosti za uspeh.

Posončene roke in noge do malo nad koleni ter bela stopala vam povedo, da se dekle prepušča adrenalinskim športom, kot sta surfanje ali športno jadranje. Lahko se zabava tudi s potapljanjem in zagotovo ji razburljivo življenje pomeni več kot estetika.

Ljubiteljica narave vas bo popeljala v svet športnega seksa, in če imate dobro kondicijo, imate veliko možnosti, da boste z njo ostali do konca sezone ali celo dlje. Očarali jo boste s tekmovalnim duhom in maratonskimi veščinami med rjuhami ali pod milim nebom.

Idealno darilo zanjo: Velika, mehka kopalna brisača in vodoodporna šminka ali seks na bungie jumpingu.

D) Kronična pozabljivka

Idealno dekle za kratko avanturo.

Če opazite dekle, ki je zagorelo po vsem telesu, le po prsih ima sled zgornjega dela kopalk, ste na najboljši poti, da dan z njo končate v postelji. Dekle, ki hodi naokoli »downless«, ima bodisi zelo občutljive prsi ali pa trpi za sklerozo. In če vas opazi z izrazom skrajne bebavosti na obrazu, se nikar ne obotavljajte. Najbolje boste storili, če ji razložite, da boljšega seksa kot včeraj z njo še niste doživeli. Tudi če že imate spremljevalko, je seks s kronično pozabljivko neškodljiv. Verjetno se vas zjutraj itak ne bo spomnila, kaj šele, da bi komu kaj izblebetala. Taka dekleta so priporočljiva tudi za tiste, ki trpijo za prezgodnjim izlivom.

Dovolj je, da ji potem razložite, da ste po treh urah in njenih sedmih orgazmih resnično utrujeni in da se boste zjutraj vrnili. Nato lahko mirno odidete na pivo. In če ste bili z njo zadovoljni, lahko vse skupaj naslednji večer ponovite. Zabavno je predvsem to, da se lahko vsak dan predstavite drugače in tako izživite svoje najslajše fantazije. Le kdo ne bi hotel biti Donald Trump?!

Najslabše darilo zanjo: Beležka ali diktafon.

E) Sadomazohistka

Samo za najbolj izbirčne.

Bele sledi okoli zapestij in gležnjev vam povedo, da se dekle verjetno predaja bolj pikantnim spolnim igricam. In če na njeni zadnjici opazite tudi rahle rožnate sledi, ste lahko z gotovostjo prepričani, da se kje v bližini skriva tudi njen gospodar ali gospodarica. No, vseeno ni vse tako črno, kot se zdi. Ena od bolj verjetnih možnosti je, da je gola igrala tenis ali odbojko in so sledi ostale od trakov za vpijanje potu. Vedno jo lahko vprašate, ali bi si želela odigrati kakšno partijo z vami.

Tudi če bo namenoma izgubila, naj vas to ne preseneti. Vsekakor se najprej prepričajte o rdečini na njeni zadnji plati, preden gospodovalno zaukažete, naj poklekne. Nikar naj vam ne bo žal, če boste razgreti ugotovili, da so sledi pustili trakovi za utrditev gležnjev in zapestij, ker dekle trenira dviganje uteži ali vadi borilne veščine pod žgočim soncem. Malo dodatnega treninga vam zagotovo ne bo škodilo.

Najboljše darilo zanjo: Črne usnjene kopalke ali DVD Zgodba o dekletu O oziroma steklenička deodoranta.

F) Buržujska nevesta

Bežite, kolikor vas nesejo noge!

Okoli vratu se ji pozna bel vzorec. Tudi na zapestjih ima več belih obročkov, prav tako tudi na prstancu desne roke. Z gotovostjo lahko trdite, da so odtisi nastali zaradi nakita. Ne smete pa biti presenečeni, če je dekle že oddano – no, hm, poročeno. Lahko sicer, da si je nakit kupila sama in ga razkazuje, tudi ko se sonči, vendar bodite previdni. Možno je, da želi s tem le prikazati svoj statusni položaj oziroma lovi bogate snubce.

Če vas to ne moti, pokažite svojo novo omego pa mobilni telefon, ključe od bentleyja … in jo odpeljite na »slow food«, potem pa ji med nežnim gruljenjem razkažite svojo novo jahto in ji obljubite, da jo boste prihodnji teden zagotovo peljali na Maldive.

In če se bo še vedno upirala, bosta dve steklenici francoskega šampanjca zagotovo odprli njeno rožico. Razmisliti morate le, kam se boste potem v naslednjih dveh tednih potuhnili.

Najboljše darilo zanjo: Knjiga o najlepših hotelih sveta ali Bulgarijev katalog nakita.

TEKST: Gojko Zrimšek

FOTO: Jarmo Pohjaniemi, Ric Moore, Mizuno, Bo Hitchcock

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.