9. 5. 2024, 11:53 | Promocijska objava

Popoln par za domačo zabavo zdaj v top ponudbi

promocijska fotografija

Predstavljajte si popoln sobotni večer, zaviti ste v odejo na kavču, pripravljeni na maraton najnovejših filmskih uspešnic. Kaj bi lahko tak večer še izboljšalo? Prav gotovo izjemna vizualna in zvočna izkušnja, ki jo lahko zagotovi samo vrhunska tehnologija. Samsung najnovejša ponudba, ki je na voljo še do 14. maja, prinaša ravno to — vrhunsko kinematografsko doživetje v udobju vašega doma.

Vrhunska slika z OLED tehnologijo

Samsung OLED televizorji leta 2024 prinašajo vrhunsko tehnologijo zaslona, ki zagotavlja, da črnine ostanejo globoko črne, barve pa izrazito živahne. Z inovativno OLED Glare Free tehnologijo televizor zmanjša odseve in zagotavlja jasnost slike tudi v svetlo osvetljenih prostorih, kar omogoča, da je vsak filmski večer popoln, ne glede na zunanje svetlobne pogoje. Samsung je v svoje najnovejše OLED televizorje vgradil procesor NQ4 AI Gen2, ki je prvotno poganjal linijo Neo QLED. Procesor prinaša izjemne zmogljivosti z uporabo 20 nevronskih mrež umetne inteligence, kar omogoča do štirikrat hitrejše delovanje procesorske enote (NPU) v primerjavi s svojim predhodnikom NQ4 Gen1. Procesor omogoča tudi tehnologijo Resnično profesionalno zboljšanje globine, ki dodatno izboljša sliko tako, da poudari predmete v ospredju, kar ustvarja občutek pristne globine in realnosti.

promocijska fotografija

Izjemna zvočna izkušnja

Da bi vizualni spektakel dopolnili z enako impresivno zvočno kuliso, Samsung soundbar s tehnologijo Dolby Atmos prinaša avdio izkušnjo, ki vas obkroža s tridimenzionalnim zvokom. S sistemom Object Tracking Sound+ (OTS+) zvok dinamično sledi akciji na zaslonu, kar pomeni, da bodo zvočni efekti izjemno usklajeni s premikajočimi se objekti, od dirkalnih avtomobilov do subtilnih korakov v trilerju.

Samsung Q-Symphony sistem nadalje izboljša zvočno sceno tako, da uskladi zvočnike televizorja in soundbara, ustvarjajoč kohezivno zvočno izkušnjo, ki izboljša vsak zvok, od najnižjih basov do najvišjih tonov. To pomeni, da lahko uporabniki doživijo pravi simfonični orkester v svoji dnevni sobi, kjer zvok teče brezhibno od zvočnikov do soundbara.

promocijska fotografija

Pametni dom iz udobja kavča

Z najnovejšim Samsung Tizen OS OLED televizorji prinašajo prilagojeno uporabniško izkušnjo, ki se uči iz vaših navad gledanja in predlaga vsebine, ki vas zanimajo. Poleg tega integracija s SmartThings omogoča enostavno povezovanje in upravljanje vseh pametnih naprav v vašem domu neposredno iz vašega televizorja. To prinaša novo raven udobja, saj lahko nadzirate razsvetljavo, ogrevanje in celo varnostne kamere, ne da bi vstali s kavča. Aplikacija SmartThings, omogoča uporabnikom, da na svojem zaslonu v realnem času vidijo 3D-prikaz vseh povezanih naprav v gospodinjstvu. Od pralnih strojev in hladilnikov do pametnih žarnic in termostatov, 3D-prikaz zemljevida ponuja celovit pregled nad vsemi napravami, ki so povezane prek SmartThings platforme. Uporabniki lahko hitro prepoznajo naprave, ki nepotrebno porabljajo energijo, in jih izklopijo ali prilagodijo nastavitve, da zmanjšajo porabo. 

Naj ne bo vedno le klasika

Estetika in funkcionalnost se v sodobni tehnologiji vedno bolj prepletata, kar dokazujejo tudi Samsung naprave, ki postavljajo nove standarde za elegantno tehnologijo. Eden takšnih izdelkov je Samsung Music Frame, zvočnik, ki je zasnovan tako, da se popolnoma zlije z dekorjem vašega doma. Lahko ga namestite kot okvir na steni ali kot sliko na komodi, in tako služi ne le kot zvočnik, ampak tudi kot del vaše notranje opreme. Ko aktivirate zvočnik, se preobrazi v visokokakovosten avdiosistem, ki ponuja bogat, prostorski zvok. Zahvaljujoč funkciji Q-Symphony, se zvok Music Frame popolnoma sinhronizira z vašim televizorjem, kar ustvarja izjemno potopitveno zvočno izkušnjo, ki je idealna za filmske večere, uživanje v glasbi ali igralne seanse.

promocijska fotografija

Samsung kombinacija OLED televizorja in dobrega zvočnika postavlja nov standard domače zabave. S to dvojico lahko vsak večer spremenite v nepozabno izkušnjo, polno živih slik in bogatega, prostorskega zvoka. Ustvarite domači kino, ki bo zavidanja vreden, in uživajte v vsakem trenutku s tehnologijo, ki prinaša vsebino do življenja.

Niste prepričani?

Naj vam pri odločitvi pomagajo ocene televizorjev, ki jih izvajajo strokovnjaki. Samsung televizor S95D, opremljen z OLED tehnologijo, je prejel pet zvezdic in oznako 'zelo priporočljivo' - 'Highly Recommended' od Trusted Reviews. Poleg tega ga je revija Sound & Vision ocenila s 4,5 zvezdicami in mu podelila naziv 'najboljša izbira' - 'Top Pick'. Recenzenti Sound & Vision so podali končno oceno: »Samsung 77S95D je osupljiv vrhunski televizor Quantum-OLED. Ima zelo visoko svetilnost, vrhunske barve in minimalen vhodni zamik. Zadovoljil bo ljubitelje filmov, igričarje, športne navdušence in vse, ki imajo radi vrhunske televizorje.«

Vstopite v novo Samsung AI TV dobo

POSEBNA PONUDBA!

Uživajte v vau učinku, saj vam ob nakupu določenih modelov televizorjev podarjamo številna darila in popuste. Na primer, ob nakupu Neo QLED 8K, Neo QLED, OLED, večjem od 163 cm, vam podarimo zvočnik Music Frame, darilni popust v vrednosti do 400 EUR in zvočnik soundbar Q serije. Ob nakupu The Frame, večjem od 138 cm, prejmete okvir za The Frame, darilni popust do 400 EUR in zvočnik Music Frame.

Ob nakupu televizorja Neo QLED in OLED, velikem 138 cm, vam podarimo zvočnik Music Frame in darilni popust v vrednosti do 400 EUR.

Ob nakupu Neo QLED ali The Frame, velikih 108 ali 127 cm, pa vam podarimo zvočnik Music Frame.

Promocija traja do 14. 5. 2024 ali do porabe zalog daril. Za več informacij o promociji in pravilih obiščite spletno stran Samsung.