19. 11. 2019, 09:20 | Promocijska objava

Nova KBM pripravila prestižna dogodka za svoje Premium stranke

FOTO: Mediaspeed
Nova KBM pripravila prestižna dogodka za svoje Premium stranke (foto: FOTO: Mediaspeed)

Dogodek, ki je potekal v Ajdovščini, sta popestrila pevka Anika Horvat in kitarist Luigi, poskrbljeno je bilo tudi za kulinarične vrhunce. V Mariboru pa so slavili 2. obletnico poslovalnice Premium z odprtjem razstave del umetnika Nenada Cizla.

V torek, 5. novembra, je poslovalnica Nove KBM v Ajdovščini gostila premium stranke zahodne Slovenije. Večer je bil obarvan z odlično glasbo izvrstne vokalistke Anike Horvat ter primorskega kitarista in pevca Luigija, za odlično kulinariko pa je poskrbelo lokalno podjetje iz Ajdovščine – Misenplas. Premium dogodka v duhu martinovega pa ne bi bilo tudi brez odličnih okoliških pridelovalcev vin. Za degustacijo vin so poskrbeli vinarji Vipavske doline – Peter Ferjančič, Miran Kavčič in Bojan Potočnik. Nova KBM je ponosna, da na tak ali drugačen način podpira lokalne pridelovalce in obrtnike.

Zato je že v četrtek, 7. novembra, v čast 2. obletnice poslovalnice Premium v Mariboru slovesno odprla razstavo del izjemnega štajerskega umetnika Nenada Cizla. Ta na dogodku ni manjkal ter je zbrane goste nagovoril in osebno povabil k ogledu razstave, ki bo v poslovalnici na ogled vse do 5. decembra. Nekaj uvodnih besed o Premium bančništvu pa je dodal tudi predsednik uprave Nove KBM, John Denhof: »Ta program smo ustvarili pred dvema letoma, danes praznujemo rojstni dan. Spomnim se še, ko smo prerezali črno mašno in si obljubili, da bomo strankam pomagali pri njihovem poslovanju s podporo in rešitvami – na tem mestu se razlikujemo od ponudbe preostalih bank.« Omenil je tudi številne Premium ugodnosti, med katerimi je brezplačen vstop v katerikoli letališki salon programa Lounge Key za vsakega imetnika Premium debetne kartice Visa in njegovega gosta. Zaključek uradnega dela dogodka pa je popestrila izvrstna violinistka Mojca Batič, GD Nova.

Za več informacij o Premium paketu in njegovih ugodnostih obiščite poslovalnico Nove KBM.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.