20. 12. 2021, 17:00 | Promocijska objava

Postavite svoje zdravje končno na prvo mesto (čisto preprosto s pomočjo te tehnologije)

Huawei

Skrbite za svoje delo, finance, otroke, hišne ljubljenčke, sosede in prijatelje, toda ali res dovolj skrbite zase in za svoje zdravje?

Čas je, da postavite zdravje na prvo mesto in se posvetite njegovemu ohranjevanju in oblikovanju zdravih navad. Da bi bili vztrajni in enako motivirani in da ne bi pozabili sprehoditi se, pretegniti se ali pojesti zdravo malico, vam bo pomagal Huawei Watch GT 3. Ta pametna ura bo pazila na ritem vašega srčnega utripa, na količino kisika v krvi in bo najboljša prijateljica meteoropatom, saj jih bo opozorila na drastične vremenske spremembe.

Povežite uro Watch GT 3 s Huawei nova 9 mobilnim telefonom in postala bo vaša osebna pomočnica, ki skrbi za vaše zdravje in spremlja vse parametre vašega zdravja in vaš napredek.

Preciznost in tehnologija v službi vašega zdravja

Za dobro zdravje je potrebno ravnovesje, ki ga pri današnjem hitrem življenjskem slogu težko dosežemo. Ura Huawei Watch GT 3 skrbi za to, da se držite zdravih navad. Da bi ostali na poti zdravega življenja, vam bo pomagala Huawei Health aplikacija, ki omogoča spremljanje poosebljenih opomnikov v zvezi z zdravjem. Watch GT 3 vam omogoča spremljanje dnevnega vnosa vode, opominja, da je čas, da vzamete zdravilo, spremlja vašo telovadbo in vas opomni, ko je čas za odhod v posteljo.

Nova pametna ura Watch GT 3 ima ergonomsko oblikovan spodnji del ohišja in se zaradi tega odlično prilega vaši roki in jo je prijetno nositi. Obenem je še bolj natančna pri merjenju. Ura Huawei Watch GT 3 bo natančno spremljala vaš srčni utrip, zahvaljujoč nadgrajenemu AI algoritmu, ki bolj učinkovito filtrira hrup in izboljšuje natančnost zdravstvenih podatkov. Ura vam bo ves dan merila nasičenost krvi s kisikom in temperaturo kože. Watch GT 3 bo spremljala vaše dihanje in nivo stresa. Tehnologija spremljanja vam bo podala celovito analizo spanja in vam izdelala predloge za izboljšanje njegove kakovosti, kar vam bo opazno izboljšalo kakovost življenja.

Trener na vaši roki

Ne glede na to, koliko sta vam (ali nista) pri srcu telovadba in fizična aktivnost, se morate zavedati, da sta nujni za vaše zdravje. Ta misel je bila v ospredju pri kreiranju te ure, ki ponuja več kot 100 načinov telovadbe in aktivnosti, tako da lahko sami raziščete različne športne discipline in najdete tisto, ki vam najbolj ustreza.

Načrti treninga bodo prilagojeni vašemu fizičnemu stanju in navadam pri telovadbi. Huawei Watch GT 3 bo tudi v tem segmentu spremljal vas in vaš tempo. V aplikaciji Huawei Health lahko določite cilje treninga in jih spremljate. V času treninga vam bo ura dajala glasovne informacije o statusu treninga. Lahko jo povežete z najpopularnejšimi aplikacijami za fitnes in imeli boste še boljše informacije in izkušnje s treningom. Če imate raje treninge na prostem, vam bo Huawei Watch GT 3 omogočil napredno GPS spremljanje s pomočjo dvofrekvenčnega GPS sistema, tako da lahko brezskrbno uživate v treningu in v naravi. Če imate Watch GT 3, se lahko brezskrbno prepustite treningu in pustite mobilni telefon doma. Lahko tudi uživate v glasbi s samo uro in s slušalkami.

Huawei

Če ne morete brez mobilnega telefona, s telefonom Huawei nova 9 lahko snemate videoposnetke v gibanju, ki so, zahvaljujoč pametni lastnosti stabilizacije videa, stabilni. Snemate lahko s sprednjo in zadnjo kamero. S posnetki lahko motivirate svoje najbližje, da se vam pridružijo pri treningu.

Ura za vas

Tako kot se vam Huawei Watch GT 3 prilagaja v vsakdanjih aktivnostih, se vam prilagaja tudi s svojo zunanjo podobo. Ta pametna ura sodobne oblike prihaja na trg v dveh velikostih. Lahko izbirate med Watch GT 3 premera 42 in 46 mm. Zelo enostavno se prilagodi vašemu stilu, ker lahko izbirate med tisoč ozadji in brez problema zamenjate pas.

Podjetje Huawei je pred kratkim poleg pametne ure Watch GT 3 dalo na trg tudi pametni telefon nova 9, ki s svojo barvo „Starry Blue“ privlači poglede. Najnovejši Huawei MateBook 14s, spoj elegance in izrazitih lastnosti, se bo odlično prilagodil vašim osebnim in poslovnim obveznostim.