12. 10. 2020, 15:43

Poznate občutek, ko ne veste, kaj izbrati dragi osebi za darilo? Kupite TOLE!

Profimedia

Hitro preverite, s katero darilo lahko podarite svojim najdražjim in zadanete v polno.

Spletna galerija DISPLEJ ponuja širok nabor vizualnih ustvarjalcev, ki svoje polje ustvarjanja zaznamujejo z različnimi slogi in pristopi. V njej boste našli avtorska dela ilustratorjev Gašperja Krajnca, Bojane Dimitrovski, Dejana Kralja, Marka Renka, Mojce Krajnc, Istvana Davida in Jake Vukotiča ter fotografinje Mimi Antolović, ki so lahko tudi zelo lepo darilo za osebe, ki so vam pri srcu in ki obožujejo umetnost.

DISPLEJ je nastal leta 2020 v želji, da bi ...

Dela nadarjenih ilustratorjev in fotografov postala prepoznavna in dostopna širši javnosti tudi skozi galerijske zbirke. Vsa dela so izbrana z občutkom za tok časa in umetniški potencial. DISPLEJ veliko pozornosti posveča kakovosti tiska, izbiri medija/papirja in okvirjev ter skrbi, da dela kljub naštetemu ostajajo cenovno dostopna.

Promocijsko gradivo

Spletna galerija DISPLEJ ponuja kuriran izbor del vizualnih ustvarjalcev s številnimi motivi, ki so tako po tehnikah kot po vzdušjih različni, in tako omogočajo, da vsak posameznik najde njemu všečno delo, primerno za opremo doma, poslovnih ali javnih prostorov, ki potrebujejo dekorativni dotik.

Promocijsko gradivo

Dela, ki jih najdete v galeriji, so reproducirana na visokokakovostnem galerijskem papirju s tehniko tiska Giclée Fine Art, na voljo v okvirju ali brez in opremljena s potrdilom o avtentičnosti, ki kupcu zagotavlja verodostojnost dela. Potrdilo je pritrjeno na hrbtišče okvirja in ima v vosek odtisnjen logotip DISPLEJ.

Promocijsko gradivo

Več idej za darila in informacij pa najdete TUKAJ.

Fotografije: Profimedia in promocijsko gradivo

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.