Uredništvo | 9. 10. 2023, 21:14

Ljubljanskemu picopeku neznanci ponoči sunili reklamno tablo, ponuja nagrado

Facebook/Pr'picopeku

Tabla s ponudbo pic je bila pred vrati gostišča postavljena pred kratkim.

Zgodilo se je praktično v samem središču mesta oziroma na ljubljanski Rimski ulici, kjer se nahaja picerija Pr'picopek. Ta je svoja vrata odprla lani, lastnik pa je prav nedavno še nekoliko razširil notranjost prostora ter vanj postavil mize in stole za goste.

To poletje je dodatno obogatil tudi ponudbo jedi, za piko na i pa je pred vrata picerije namestil še novo tablo, na kateri so lahko mimoidoči prebrali, kakšne pice ponuja. A glej ga zlomka - med vikendom je na zid nameščena tabla izginila. 

Je šlo za objestnost ali krajo iz koristoljubja, zaenkrat še ni znano. Lastnik je prek Facebooka sledilce in prijatelje prosil za pomoč pri iskanju in opozoril, da so na njegovi tabli gotovo še vedno vidne črke, ki jih je on napisal. Četudi bi jih nekdo medtem že zbrisal, bi se morale ob pogledu od blizu še vedno videti.

Za kakršno koli informacijo pa ponuja pico in pijačo.

M.P.

Zaradi neljubega dogodka ima tudi nasvet za vse ostale gostince in trgovce na ulici in v mestu nasploh. Kot pravi, je njegova objava namenjena v poduk ostalim, naj table čez noč priklenejo ali jih pospravljajo.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol