13. 12. 2021, 16:08 | Promocijska objava

Praznična darilna škatla Kourtney Kardashian

PROMO

Vsi skrivaj upamo, da bi nekega dne dobili paket izdelkov ali praznično škatlo mega priljubljenih Kardashiank. Ne samo zato, da bi se še bolj približali njihovemu vsakdanu, ampak tudi zato, da bi imeli priložnost med prvimi preizkusiti nekatere najbolj ekskluzivne izdelke, ki jih trenutno lahko najdete na svetovnem trgu.

Kourtney Kardashian je pred božičem na YouTubu prek svoje priljubljene platforme Poosh! razkrila vsebino svoje praznične darilne škatle in jo poslala velikemu številu svojih najbližjih slavnih prijateljev. Praznična škatla z imenom Feeling Good For The Holidays je hitro postala velika uspešnica na Instagramu in še posebej navdušila z enim od izdelkov.

Bellabeat Ivy je čez noč postala najljubše darilo ne samo Kourtney, ampak tudi njenih priljubljenih sester Kim in Khloe. Majhna, a močna, Bellabeat Ivy je navdušila druge znane dame, vključno z igralko Gabrielle Union, manekenko Mirando Kerr, plesalko in igralko Addison Raee ter številne druge.

"Moram priznati, da se letošnje leto končuje na vrhuncu dogajanja. Trgovine, ki smo jih odprli v Parizu, Amsterdamu in Berlinu, so napovedale pravi spektakel. Ponosni smo, da Ivy nosijo najbolj znane ženske na svetu, ki so prepoznale njene prednosti in prednosti uporabe inovativne tehnologije ter analize zdravstvenih podatkov za odkrivanje in izboljšanje lastnih življenjskih navad," je pojasnil ustanovitelj Bellabeata Sandro Mur.

"Veseli smo, da ženske po vsem svetu razumejo, kako pomembno je biti pozoren do sebe, do svojega zdravja in dobrega počutja. Vse, kar počnete čez dan, vsaka vaša aktivnost, stresni in srečni trenutki, nenadoma dobi globlji pomen. Pametni nakit IVY daje globlji pomen vsakemu vašemu gibu in vsakemu vašemu občutku," je dodala soustanoviteljica znamke Urška Sršen.

Kourtney ima prefinjen okus za izdelke za dobro počutje in tukaj je nekaj razlogov, zakaj je Ivy del njene praznične darilne škatle:

PROMO

1 Osupljiv dizajn, ki so ga odobrili vsi trendseterji

Čas je, da svoje pametne ure za telovadbo nemudoma zavržete in jih zamenjate z revolucionarno Ivy, pametno zapestnico za sledenje zdravju, ki je bila ustvarjena izključno za ženske, da jim pomaga živeti v skladu s svojim ciklom, telesom in duhom. Smo omenili, da je estetsko lepa in oblikovana kot luksuzni kos nakita?! Ivy lahko nosite v telovadnici ali v gledališču, od jutra do večera, ne da bi pozabili spremljati vse svoje vitalne znake. "Z Ivy in novimi oblačili za vadbo boste v hipu razpoloženi, da pridete v pravo novoletno formo." je povedala Kourtney Kardashian.

2 Ivy vam omogoča popoln nadzor nad lastnim zdravjem in dobrim počutjem (wellness)

Ivy dan in noč spremlja zdravje in življenjske navade žensk ter prikazuje podatke, zbrane prek svoje mobilne aplikacije. Naprava spremlja vitalne zdravstvene podatke, življenjske navade in cikel ter daje nasvete, ki bodo ženskam pomagali, da bolje spoznajo svoje telo in dosežejo optimalno počutje.

Za uporabnike predstavlja dve vrsti podatkov:

Pripravljenost omogoča vpogled v to, kako se telo odziva na vadbo, delo, spanje, opravljanje dela, starševstvo ...

Wellness spremlja dnevne navade, kot so aktivnost, spanje, hidracija ter aktivno delovanje srca in njihov vpliv na telo in duha.

3 Ivy spremlja tudi vaš menstrualni ciklus

Navdušujoče je, da se vsi podatki povezani z ženskim ciklusom, spremljajo preko rubrike imenovane My Diary. My Diary beleži menstrualni ciklus skozi razpoloženje in simptome, tako da so ženske vedno seznanjene z vsako fazo svojega cikla.

4 Ivy so oblikovale ženske za ženske

Posebej zasnovan za ženske in žensko telo, Ivy neprekinjeno spremlja telesne reakcije in dnevne navade podnevi in ​​ponoči prek najnaprednejših senzorjev, kar daje popoln vpogled v življenjski ritem.

5 Poleg Ivy tudi članstvo Coach

Z Ivy ženske samodejno prejmejo brezplačno članstvo Coach Premium, ki deluje kot vaš osebni vodnik-trener, vse pa temelji na Bellabeatovem zdravniškem timu, ki stoji za vso vsebino v aplikaciji. Trener vključuje ženski menstrualni ciklus kot osnovo za svoja spoznanja in priporočila – pozorno spremlja faze menstrualnega cikla, da zagotovi personalizirano celostno wellness vsebino. To pomeni, da končno obstaja vodnik, ki lahko ženskam glede na to, v katerem delu menstrualnega cikla se nahajajo, predlaga, kaj naj jedo, telovadijo ali kdaj naj meditirajo …

Poiščite svojo najlepšo Ivy TU, za več informacij pa pobrskajte po spletni strani www.bellabeat.com.