5. 12. 2019, 14:09 | Vir: STA | Promocijska objava

Praznični Šumi Dunking Devils spektakel razveselil več kot 500 otrok iz vse Slovenije

Šumi Dunking Devils Press

Tudi ta praznični december Šumi deli sladke trenutke. Poleg tradicionalne donacije tone bonbonov različnim dobrodelnim organizacijam, ki skrbijo za lepše praznike otrok, so letos skupaj z ambasadorji Dunking Devils pripravili tudi neverjetno doživetje za več kot 500 otrok iz vse Slovenije. Ti so si danes v Ljubljani ogledali dobrodelni praznični spektakel in se razveselili sladkih daril.

Pri Žitu je december že tradicionalno mesec dobrodelnosti. Tako so na Miklavžev dan za več kot 500 otrok iz vse Slovenije v športni dvorani Gimnazije Bežigrad v Ljubljani pripravili dobrodelni Praznični Šumi Dunking Devils spektakel.

Otroci so se na dogodek pripeljali s Prevalj, Metlike, Novega mesta, okolice Ljubljane, udeležili so se ga tudi učenci Osnovne šole Livada, varovanci Zavoda MISS, društva Vesele nogice in drugi. Poleg uživanja v zabavnem šovu so se še posebej razveselili tudi prazničnih daril. Vsak otrok je namreč prejel darilni paketi Šumijevih bonbonov ter vstopnico za zabavo v WOOP! Trampolin parku v Ljubljani.

Šumi vsako leto decembra že tradicionalno razveseli tudi dobrodelna društva in organizacije, ki se ukvarjajo z otroci iz socialno šibkejših okolij, ter jim podari tono bonbonov. Na dogodku so tako simbolično predali donacijo Zvezi Prijateljev Mladine Moste – Polje, programu Botrstvo v Sloveniji in društvu Vesele nogice, sicer pa bodo v decembru bonbone podarili še več kot 30 organizacijam.

»V Žitu smo se poleg tradicionalne donacije Šumi bonbonov odločili, da letošnji praznični čas polepšamo otrokom tudi z doživetjem v slogu Šumija, ki deli sladke trenutke. Tako smo se povezali s skupino Dunking Devils in priredili dobrodelni adrenalinski spektakel za otroke. Z njim smo želeli polepšati december za otroke iz vse Slovenije, še zlasti pa za tiste, za katere so tovrstne prireditve težje dostopne s finančnega vidika. Neprecenljivo je namreč videti veselje na obrazih otrok in veseli smo, da smo lahko k njihovim nasmehom prispevali tudi v Žitu,« je izpostavila Jerneja Strmšek Turk, vodja blagovne znamke Šumi.

»Pri Dunking Devils se zavedamo, da mnogi otroci v nas vidijo vzornike, zato smo se kot Šumijevi ambasadorji z največjim navdušenjem pridružili ideji, da skupaj pripravimo nepozaben spektakel za otroke. Otroci so se lahko tako osebno spoznali s člani Dunking Devils, 150 otrok pa smo po predstavi peljali v WOOP! Trampolin park, kjer smo jim pokazali vse trike pri izvajanju akrobatskih vragolij. Nenazadnje je december čas obdarovanj, zato smo resnično veseli, da lahko otrokom podarimo nepozabno doživetje in jim tako polepšamo praznike,« pojasnjuje Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils.

»Zelo smo veseli, da je podjetje Žito pristopilo na pomoč in otrokom iz različnih regij Slovenije omogočilo doživetja v tem prazničnem času, ki jih sicer ne bi bili deležni,« je dodala Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

Bonboni Šumi s svojo več kot 143-letno tradicijo sicer razveseljujejo najmlajše in ljubitelje bonbonov s številnimi novostmi skozi celo leto.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.