23. 2. 2021, 09:04

Pretep dveh skupin na bencinskem servisu na Celovški cesti, dve osebi odpeljali v bolnišnico

Daniel Novakovič/STA
Pretep dveh skupin na bencinskem servisu na Celovški cesti, dve osebi odpeljali v bolnišnico (foto: Daniel Novakovič/STA)

V ponedeljek zvečer okrog 19. ure je na Celovški cesti v Ljubljani prišlo do spora dveh skupin, v katerih je bilo štiri in pet oseb, kasneje pa je prišlo do pretepa. V pretepu sta bili dve osebi lažje poškodovani, obema pa je bila nudena zdravniška pomoč v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Do pretepa je prišlo na Petrolovem bencinskem servisu na Celovški cesti. Udeleženci so se znesli tudi nad stavbo bencinskega servisa in poškodovali več stvari, škoda pa je nastala tudi na osebnem vozilu enega od pretepačev. 

Udeleženci so v pretepu uporabljali nevarne predmete, ki so jih našli na kraju. Škoda je nastala na objektu in artiklih bencinskega servisa ter na osebnem vozilu v lasti udeležencev pretepa.

Policisti še zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivih dejanj nasilništva in poškodovanja tuje stvari. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so sporočili s policijske uprave.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.