20. 12. 2023, 14:03 | Promocijska objava

Primus nagovarja: “Podarite pustolovščino!”

promocijska fotografija

Švedska blagovna znamka za kuhanje na prostem je pripravila posebne linije s tremi izbranimi kolekcijami opreme za kuhanje na prostem in posod za večkratno uporabo.

Primus, švedska blagovna znamka opreme za kuhanje na prostem, predstavlja tri asortimente izdelkov za obdarovanje v letošnji praznični sezoni, ki so namenjeni ustvarjanju nepozabnih doživetij na prostem. Primus ima za vse ljubitelje narave, od izkušenih pustolovcev do navdušencev nad kavo, pripravljen pester izbor.

"V letošnji praznični sezoni želimo navdihniti ljudi, da podarijo pustolovščino - tudi mi podarjamo darila, ki podžigajo strasti in navdihujejo sanje," je povedala Lisa Löwenborg, vodja trženja pri podjetju Primus. "Ne gre le za to, da podarite darilo, ampak za darilo vznemirjenja, čudenja in veselja do raziskovanja."

Primusove praznične zbirke za obdarovanje so vodič, kako kar najbolje izkoristiti vsak dan in uživati zunaj. Primus v zbirkah prepoznava tri vrste uporabnikov in doživetja, ki jih bodo najbolj navdušila.

promocijska fotografija

Wanderlust Wonderland

Podarite navdušenje nad raziskovanjem s skrbno načrtovanim potovanjem, kraji, ki jih morate videti, in seveda kuharskimi potrebščinami za takšno izkušnjo. Temu pustolovcu predlagamo izdelke, kot so OmniLite Ti, Essential Trail Stove in LitePlus ter komplet loncev Trek.

Mojstri ognja in kulinarični pustolovci

Kuhanje na prostem je že samo po sebi pustolovščina, zato Primus predlaga, da ambicioznim kuharjem podarite opremo za kuhanje v naravi in znanje o pravilni uporabi plinskega štedilnika. Življenje jim popestrite s kartico z recepti in kompletom za zmenke na prostem ter poskrbite, da bo vsak obrok priložnost za druženje in ustvarjanje spominov. Izdelki za kulinarične pustolovce vključujejo štedilnike Alika in Tupike ter komplet loncev za taborni ogenj.

Uživajte vsak dan

Primus spodbuja veselje do lokalne hrane in pijač, da lahko obdarovanci kar najbolje izkoristijo vsak dan, pa naj bo to kava in jutranji sprehod ali piknik po službi. Vsakodnevna darila vključujejo posode Preppen, Slurken in Koppen.

Če si želite ogledati Primusove zbirke za praznično obdarovanje, obiščite spletno stran

promocijska fotografija

O podjetju Primus 

Švedsko podjetje PRIMUS že od leta 1892 ustvarja izdelke, ki spodbujajo uživanje v svobodi, ki nam jo nudi narava. Primusovo opremo so na odpravah preizkušali pionirji, kot sta Roald Amundsen in sir Edmund Hillary. PRIMUS je znan po zanesljivih, varnih in inovativnih izdelkih, ki ljudem omogočajo daljše bivanje zunaj. S poudarkom na služenju življenju na prostem PRIMUS ustvarja okolju prijazne, enostavne za uporabo in lahke izdelke. Izdeluje se predvsem v Evropi, prodaja pa se v več kot 60 državah po vsem svetu.