18. 8. 2021, 19:50

Privlačna medicinska sestra pustila službo, ker so jo sodelavci zaradi seksi OnlyFans profila blatili šefu

Profimedia

Ko so njeni sodelavci izvedeli, da preko OnlyFans profila služi 75.000 dolarjev na mesec (okoli 72.000 EUR), so Allie Rae zatožili šefu in dobila je opozorilo. A ker se pritiski niso prenehali, je službo preprosto pustila.

Allie Rae ni njeno pravo ime, seveda, je le psevdonim, s katerim se predstavlja na spletu. Do nedavnega je delala v eni od bolnišnic v zvezni državi Massachusets. Decembra lani so njeni sodelavci odkrili njen Instagram profil in preko tega tudi njen OnlyFans račun, kjer je – kot je za OnlyFans značilno – za mesečno naročnino objavljala žgečkljive fotografije in posnetke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Allie Rae (Official) (@theallierae)

Sprva je dobila zgolj opozorilo, saj na spletu ni uporabljala svojega pravega imena, vendar pa se na opozorilo ni odzvala kot so pričakovali. Sodelavci so se zato odločili nadaljevati s pritiski. Gnalo jih je vedenje, da lepa medicinska sestra poleg redne službe vsak mesec na spletu zasluži še dodatnih 75.000 dolarjev.

Šli so tako daleč, da so plačali naročnino na njen OnlyFans profil in s tem dostop do njenih golih fotografij, te pa so potem začeli pošiljati šefu bolnišnice.

Allie Rae je tako od vodstva dobila še zadnji ultimat – naj pobriše svoj OnlyFans račun in s tem ukine 75.000 dolarjev mesečnega dobička ali pa naj da odpoved z delovnega mesta.

Uganite, kaj je storila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Allie Rae (Official) (@theallierae)

»Denarja, ki sem ga zaslužila v službi, niti nisem potrebovala, ker sem toliko več služila na OnlyFans profilu. Bila sem medicinska sestra, ker sem to rada počela,« je potem za medije povedala Allie Rae.

Zdaj se je preselila na Florido, kjer bo z možem razširila svojo OnlyFans kariero.

Spletne strani so ob tej novici že začele premetavati številke. Ugotovili so, da Allie Rae na OnlyFans zasluži kar 270-krat več kot zdravnik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Allie Rae (Official) (@theallierae)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ