Ž.A. | 7. 3. 2022, 15:00

Putin svojih šest otrok, nekdanjo ženo Ljudmilo in skrivnostno žensko skril na varno

Profimedia
Putin svojih šest otrok, nekdanjo ženo Ljudmilo in skrivnostno žensko skril na varno (foto: Profimedia)

Ruski predsednik je med napadnjem Ukrajine poskrbel, da so njegovi bližnji na varnem. Dve hčeri, ki ju ima z nekdanjo ženo Ljudmilo, je skril v prestižni podzemni bunker v Sibiriji. Druge štiri otroke, za katere sicer nikoli ni potrdil, da je njihov oče, pa skupaj z njihovo mamo Alino Kabajevo skriva v Švici. Za njuno razmerje z Alino se že leta govori, da gre za tajno razmerje.

"Medtem ko Putin izvaja napad na Ukrajino in nedolžne državljane, s katerim povzroča begunsko krizo, se njegova družina skriva v zelo zasebni in varni koči nekje v Švici – vsaj za zdaj," je dejal vir blizu para.

Putinova skrivnostna ljubezen

Nekdanja olimpijska telovadka Alina Kabajeva naj bi bila skrivna ljubezen Vladimirja Putina. Page Six poroča, da se z štirimi majhnimi otroki skriva v Švici. Skupaj naj bi imela kar štiri majhne otroke, in sicer 7-letni dvojčici in dva sinova, vendar tega nista nikoli uradno potrdila.

Po drugi strani pa je javno znano, da ima ruski predsednik dve hčeri, in sicer 36-letno Mario in 35-letno Katerino iz zakona z Ljudmilo Škrebnevo. Prav tako tudi o tej družini ne rad govori in ne daje veliko informacij.

Priporočamo tudi: Mila Kunis: "Dogodki v Ukrajini so uničujoči. Na tem svetu ni mesta za tovrstni krivični napad na človeštvo."

Tuji mediji poročajo, da je Putinova prva žena s hčerkama skrita v Sibiriji v luksuznem bunkerju, ki je bil zgrajen za zaščito proti nuklearni vojni.

Čeprav ta del življenja vztrajno skriva, so izbrskali naslednje podrobnosti ...

''Navajen sem bil samskega življenja, a Ljudmila je to spremenila," naj bi o svoji prvi ženi dejal Putin. Z njo je bil poročen kar trideset let, njun zakon pa se je končal, ko so se pojavile govorice o njiju z Alino.

Alina je od njega kar 31 let mlajša. Časopis, ki je prvi govoril o njuni skrivni ljubezni, so kmalu zatem ukinili.

Preberite tudi: To slavno pesem so Američani prevzeli od Ukrajincev

Povzeto po 24ur.com.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.