Ž.A. | 7. 3. 2022, 15:00

Putin svojih šest otrok, nekdanjo ženo Ljudmilo in skrivnostno žensko skril na varno

Profimedia

Ruski predsednik je med napadnjem Ukrajine poskrbel, da so njegovi bližnji na varnem. Dve hčeri, ki ju ima z nekdanjo ženo Ljudmilo, je skril v prestižni podzemni bunker v Sibiriji. Druge štiri otroke, za katere sicer nikoli ni potrdil, da je njihov oče, pa skupaj z njihovo mamo Alino Kabajevo skriva v Švici. Za njuno razmerje z Alino se že leta govori, da gre za tajno razmerje.

"Medtem ko Putin izvaja napad na Ukrajino in nedolžne državljane, s katerim povzroča begunsko krizo, se njegova družina skriva v zelo zasebni in varni koči nekje v Švici – vsaj za zdaj," je dejal vir blizu para.

Putinova skrivnostna ljubezen

Nekdanja olimpijska telovadka Alina Kabajeva naj bi bila skrivna ljubezen Vladimirja Putina. Page Six poroča, da se z štirimi majhnimi otroki skriva v Švici. Skupaj naj bi imela kar štiri majhne otroke, in sicer 7-letni dvojčici in dva sinova, vendar tega nista nikoli uradno potrdila.

Po drugi strani pa je javno znano, da ima ruski predsednik dve hčeri, in sicer 36-letno Mario in 35-letno Katerino iz zakona z Ljudmilo Škrebnevo. Prav tako tudi o tej družini ne rad govori in ne daje veliko informacij.

Priporočamo tudi: Mila Kunis: "Dogodki v Ukrajini so uničujoči. Na tem svetu ni mesta za tovrstni krivični napad na človeštvo."

Tuji mediji poročajo, da je Putinova prva žena s hčerkama skrita v Sibiriji v luksuznem bunkerju, ki je bil zgrajen za zaščito proti nuklearni vojni.

Čeprav ta del življenja vztrajno skriva, so izbrskali naslednje podrobnosti ...

''Navajen sem bil samskega življenja, a Ljudmila je to spremenila," naj bi o svoji prvi ženi dejal Putin. Z njo je bil poročen kar trideset let, njun zakon pa se je končal, ko so se pojavile govorice o njiju z Alino.

Alina je od njega kar 31 let mlajša. Časopis, ki je prvi govoril o njuni skrivni ljubezni, so kmalu zatem ukinili.

Preberite tudi: To slavno pesem so Američani prevzeli od Ukrajincev

Povzeto po 24ur.com.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol