14. 3. 2008, 14:52 | Vir: Playboy

Razuzdanosti v študentskem domu

Arny Freytag

Čeprav, žal, nikoli nisem živel v študentskem domu, sem jih v študentskih letih kar nekaj obiskal. Ne vem, kako je danes, vem pa, da s(m)o študenti v mojih študentskih časih izkoristili vsako priložnost za seks. Kako daleč s(m)o šli, najbolje pove najbolj neverjetna »priložnost«. Zgodilo se je na žuru, na katerem je starejši absolvent navalil na seksi prsato brucko. Javna skrivnost je bila, da ni nosila hlačk. In marsikomu je dala, ne pa vsakomur. Eden od tistih, s katerimi ni hotela fukati, je bil starejši kolega, ki je bil čisto nor nanjo. Vseeno jo je nabrisal, vendar ... mislim, kakšen prasec!

Kot rečeno, zgodilo se je na žuru, kjer je še več pila kot ponavadi, nikoli pa ni pila malo. Kmalu je bila tako zadeta, da se je komaj premikala. Potem ji je bilo slabo. Absolvent ji je rade volje pomagal na stranišče, v katerem je pokleknila pred školjko in ... bruhala. Potrebnežu, ki je klečal za njo, se je ob pogledu na njeni goli ritnici in mlado češpljico med njima dvignil. Če verjamete ali ne, vtaknil ji ga je. Ultimativni primer tega, čemur bi danes rekli spolno nadlegovanje? Morda, vendar se ona ni pritoževala. Medtem ko se je on hvalil in trdil, da ga je spodbujala, je ona trdila, da se ne spomni nič drugega kot … bruhanja. Ja, seksa se spomnimo vsak po svoje. To velja tudi za štiri stanovalce študentskega doma, ki so precej različno obujali pravzaprav isto zgodbo.

Metka se spominja

Janko je edini tip v našem nadstropju študentskega doma in ne skriva, da bi nabrisal vsako, ki ima luknjo na pravem mestu. Mene je prvo. Tistega dne sva se srečala v knjižnici. Rekel je živjo, njegov pogled pa je govoril: »Rad bi te pofukal.« Zvečer sva se spet srečala v restavraciji. Ni me seksualno privlačil, vendar je ponujal videz zelo inteligentnega tipa. Zato sem se hotela z njim pogovarjati o Kafki, on pa je preusmeril pogovor na to, katera bejba na televiziji ima najboljše joške. Potem me je povabil na kavo v svojo sobo.

Bila sem precej alkoholizirana, mislila sem si, prav, nisem fukala že šest tednov, študentka sem, študentke pa rade fukajo, in sem sprejela povabilo. Ko sva vstopila v njegovo sobo, Janko ni začel trgati oblačil z mene, kot sem pričakovala, ampak je res začel kuhati kavo. Ko jo je skuhal, je skodelici položil na mizo in obsedel na svoji postelji kot priden mamin sinko. Presenetila sem samo sebe, ko sem rekla, da nočem kave, ampak kurca, in mu rekla, naj se sleče, medtem ko sem se sama prav na hitro slekla in se ulegla na njegovo posteljo.

Ko je bil gol, mu je že stal kot stražni stolp. Čisto povprečnega kurca ima, ne velikega ne majhnega, vendar sem ga popadla, kot bi imel orjaka, ker sem si želela fukati kot že dolgo ne. Nisem se uprla, ko mi ga je – v misijonarskem položaju – brez vsakršne predigre vtaknil, saj sem bila zaradi same potrebnosti in vzburjenosti pripravljena. Žal je Janku prišlo zelo hitro, po dveh, morda treh minutah, vsekakor pa prehitro, da bi prišlo tudi meni. Škoda, ker se mi je res fukalo. Po tistem nisva več fukala, postala pa sva kar dobra prijatelja.

Tone mi je bil všeč od prvega dne, ko sem ga opazila, vendar ker sam ni kazal poželenja, sem bila tudi sama zadržana. Na zadnjem novoletnem žuru pa sem se, potem ko sem slišala, da bo tam tudi Tone, oblekla v seksi mini obleko z globokim dekoltejem, iz katerega sta mi hoteli moji veliki dudi pobegniti, se ga nacukala, se mu okrog pol enajstih zvečer približala in mu dejala:

»Tone, a je tebi jasno, da mi ob pogledu nate trdita bradavici?« Tone, ki tudi ni bil najbolj trezen, je rekel »Juhuhu!«, me prijel za roko in odpeljal v garderobo, kjer me je potisnil ob zid, mi dvignil krilo, odmaknil hlačke, mi na hitro pomencal (spet) potrebno in hitro poplavljeno pizdo ter mi ga zarinil od zadaj. Ne vem, ali je imel res precej večjega ali pa sem se kurca odvadila, vendar se mi je zdel Tonetov ful velik in ful debel. Komaj pa sva ujela ritem, je pozvonil njegov mobitel in, ne boste verjeli, oglasil se je! Klical ga je Janko.

Popizdila sem in mu jezno rekla, ali misli fukati ali telefonirati. Na hitro je končal pogovor in mi ga spet začel nabijati. Nič posebnega ni bil ta seks, ni mi prišlo, od zadaj mi tako in tako nikoli ne pride, vendar se mi je vseeno prileglo. Ko sva se vrnila v telovadnico, sem morala tolažiti Andrejo, ki ni nikoli skrivala, da je zaljubljena v Janka, ki pa ji je, istega večera, pojma nimam zakaj, dal košarico, ko je navalila nanj. Naslednje dni sem na tleh pred vrati našla listek. Pisal mi je Tone. Napisal je, da je bil seks čudovit, pripisal pa, da ima tudi on resno dekle in da morava pozabiti, kar se je zgodilo. Če bi bil v tem trenutku zraven, bi mu spraskala oči. Zakaj mi, prasec, tega ni povedal, preden me je pofukal, sem se jezila nanj.

Tistega večera je Andreja prišla k meni v sobo. Jezni na moški svet sva pili vino, jedli čokolado in udrihali čez moške. Ko sva bili že pošteno zadeti, sva se ulegli, objeli in se nenadoma poljubljali. Všeč mi je bilo, ker me ni nič pikalo, in priznati moram, da sem čutila prijetno ščemenje med nogama, vendar se ni zgodilo nič več. Zaspali sva, in ko sem se zbudila, sem bila v postelji sama.

S Tonetom sva zdaj frenda in razlaga mi, da sta s punco v krizi. Upam, da ga bom kmalu spet zvabila v posteljo, da se bova pošteno pofukala. Res mi je všeč, pa še njegovega res velikega in debelega kurca ne morem pozabiti.

Janko se spominja

Navdušen sem nad skupinskim seksom, ker sem še premlad, da bi se navezal na eno bejbo. Če bi bil svet idealen, bi pofukal vseh enajst bejb, ki stanujejo v mojem hodniku. Velikokrat sem svojega monstruma že vrgel na roke, medtem ko sem si predstavljal, kako gole stojijo v vrsti in mi ga menjaje sesajo in kako se potem valjam z njimi in nabrišem drugo za drugo, vsako v drugačnem položaju. Metka mi je bila všeč od prvega dne, ko sem jo spoznal. Nisem si mislil, da je taka fukara. Jaz sem jo povabil na kavo, ona pa je planila po mojem orjaku kot zmešana. Ker je bilo očitno, da ji ni za predigro, sem ji ga zarinil in tako dobro pofukal, da si me bo zapomnila za vse življenje. Nabijal sem ji ga najmanj petnajst, dvajset minut. Ko ji je prišlo tretjič, sem nehal šteti njene orgazme.

Presenečen sem bil, da ni želela ponovitev. Po mojem jo je bolelo. Kakorkoli že, postala sva prijatelja in iz prve roke izve vse o mojih seksualnih pustolovščinah, ki pa jih od takrat, ko sem jo tako pošteno nabrisal, ni bilo prav veliko.

Andreji sem na silvestrovo dal košarico, ker sem se bal, da je ne bi mogel nabrisati, saj sem si ga tisti dan vsaj petkrat vrgel na roke. Ker me je Metka zaradi košarice, ki sem jo dal Andreji, »peglala«, sem sklenil, da Andrejo potolažim. Ker sem srečal Toneta, sem ga, ne vem zakaj, povabil zraven. Pili smo vino in govorili neumnosti, predvsem o seksu. Andreja se je vse bolj smejala, poplesovala, nekajkrat dvignila krilo in nama kazala seksi rit v miniaturnih hlačkah. Nenadoma je rekla: »Nikoli še nisem fukala z dvema moškima. Sta za trio?«

S Tonetom sva se spogledala in se nasmehnila. »Seveda.« »Kaj potem čakata?« Slekla je obleko, pod katero je imela samo hlačke. Nisem si mislil, da ima tako dobri joški. Veliki, čvrsti, z ogromnima bradavicama. Vsak sva ji sesala eno, težava pa je nastopila, ko sva oba hkrati rinila z rokama pod hlačke. Andreja je hotela, da jo poljubim. Medtem ko sem jo poljubljal, sem si odpel hlače in ji potisnil roko na kurca. Očitno je bila navdušena, saj mi ga je takoj začela fanatično drkati. Tone ima morda nekoliko večjega kurca, vendar ni tako lep kot moj. Zato ga je Andreja raje sesala meni, medtem ko jo je Tone vlekel na svojega prav grdega in zelo žilavega kurca.

Zelo hitro mu je prišlo, in ker se je Andreji še fukalo, sem ji ga hitro nabil. Ker imam očitno boljšo tehniko, je kmalu začela stokati kot velika. Po mojem ji je prišlo kot nikoli prej. Ni bilo slabo, vendar mi na misel ne pride, da bi še kdaj pristal na seks v troje, pri katerem je zraven moški. Jak! Kakorkoli že, najbolj sem si potem želel v miru sam nabrisati Andrejo. Zato sem jo povabil k sebi na večerjo. Upal sem, da ne bo tako seksualno agresivna, kot je Metka. Res sem ji hotel skuhati večerjo, ker dobro kuham, čeprav je res, da sem za nagrado pričakoval fuk. Sredi večerje, ki je bila slastna, očitno ni več vzdržala poželenja. In ko mi je pod mizo začela božati kurca, sem navalil. Znova sem si želel mečkati njene super joške.

Bila je brez modrca. Beli, jedri, drhteči. Kako je ječala, ko sem ju gnetel s svojimi spretnimi prsti. Očitno se ji je zelo fukalo, saj me je prijela za roki in mi jih potisnila med noge. Nisem bil presenečen, ker je imela ful vlažno pizdo. Bila je nekoliko nerodna ali pa nervozna, saj mi je kar naprej potiskala glavo proti trebuhu. Zato sem se odločil za akcijo, ji razkrečil nogi in jo nabrisal kar tam, na preprogi. Po mojem ji je hitro prišlo vsaj trikrat, štirikrat. Zato se tudi sam nisem zadrževal, ampak sem ji dal polno mero semena. Čisto nora je name. Ni mi do tega, da bi se vezal na eno žensko. Zato mislim, da je ne bom več. Metko pa bi še.

Tone se spominja

Metka mi je bila všeč, čeprav se tega ni zavedala. Na skrivaj sem jo opazoval, poskušal ujeti njen pogled, flirtati z njo, vendar nič ni pomagalo. Bil sem prepričan, da ji nisem všeč in zato nisem rinil vanjo. Ko se je pojavila na silvestrski zabavi v mini obleki, iz katere so vreli njeni fantastični joški, sem mislil, da mi bodo oči padle iz jamic. Ko je šla naravnost proti meni, nisem mogel odmakniti oči s teh poskakujočih, zibajočih krogel. Pred menoj se je ustavila, se nasmejala in mi rekla, da ima zaradi mene trdi bradavici.

Opazil sem, da je precej zadeta, in mislil sem, da me zajebava. Ker so vsi pogledali proti meni, češ, kaj bom naredil, sem se hotel narediti frajerja, jo prijel za roko in povedel v garderobo, kjer se je naslonila na zid, dvignila krilo, odmaknila hlačke in hotela kurca. Nabil sem ji ga, vendar sem že po nekaj sunkih čutil, da mi bo vsak čas prišlo, ker sem bil tako vzburjen. Pred sramoto me je rešil mobitel. Kako je popizdila, ker sem se oglasil! Klic mi je pomiril kurca. Vseeno ni trajalo ravno dolgo, vendar je bil fuk fantastičen.

Fuk v troje z Andrejo in Jankom mi ni ne vem kako ugajal, ker Andreja ni moj tip, čeprav moram priznati, da ima strašne joške, pa tudi, ker me je zmrazilo vsakič, ko sem se nehote dotaknil Janka, ki me je motil tudi s tem, da me je kar naprej gledal v kurca. Po mojem zato, ker ima precej manjšega kot jaz. Sicer pa nisem nikoli pričakoval, da bi Andreja pristala na seks v troje, še manj pa, da bi ga sama predlagala.

Ne vem, zakaj je hotela še mene zraven, saj mi je bilo vedno jasno, da je Janko tisti, ki ji je všeč, saj se je hotela z njim pofukati že na silvestrovo. Bosta že rešila. Kakorkoli že, vseeno sem ji ga nabil. Še vedno me mika Metka, ki, mimogrede, precej bolje fuka kot Andreja. Mislim, kako je super mešala in vrtela z ritjo! Naravno nadarjena je. Mislim, da bom kmalu zapustil svojo punco v domačem kraju, čeprav tudi ona ful dobro fuka.

Andreja se spominja

Vsi so mislili, da sem ful nesrečna, ker se me je Janko na silvestrovo branil, v resnici pa sem bila samo potrebna kot Sahara vode, on pa se je najbolj ponujal. Metka se je šla Oprah Winfrey, ko sem prišla k njej, me tolažila in pljuvala moške. Nenadoma me je poljubila, kar je bil zame pravi šok. Tudi po joških me je božala, veliko bolj erotično, kot to počno moški. Najprej sem pomislila, da je lezbijka, potem pa se je ustavila in rekla: »Vedno sem se spraševala, kako je, če poljubiš dekle. To ni zame. Mirno se bom spet posvetila moškim.«

Trio z Jankom in Tonetom je bil posledica trenutne norosti, ki si je ne morem razložiti drugače kot s tem, da sem bila pijana in potrebna, res pa je, da sem vedno rada pogledala porniče, v katerih sta dva moška fukala eno žensko. Na filmu so vsi tako ful sinhronizirani, jaz pa nisem mogla niti obeh kurcev hkrati pošteno drkati. Vsi smo bili nerodni, jaz najbrž še najbolj. Še huje je bilo, ko me je Tone fukal, Janko pa mi ga je porival v usta.

Mislila sem, da se bom zadušila. Še dobro, da ni bilo obratno, saj bi se s Tonetovim kurcem v ustih res zadavila. Janko nima majhnega, približno takšnega ima kot večina tipov, Tone pa ima strašno batino. Ne bom zanikala, da mi je ugajalo, ker mi je tako ful napolnil pizdico, in da sem čutila, kot da mi nekaj manjka, ko mu je vse prehitro prišlo, in mi ga je vtaknil Janko. Komaj se je pizda navadila na njegovega, je tudi njemu prišlo.

Janko me je na vsak način hotel še enkrat pofukati. To je bil edini razlog za to, da me je povabil na večerjo, ki pa je bila tako zanič, da sem ga sredi vsega začela božati po kurcu, da mi ne bi bilo treba vsega pojesti. Kako sem bila potem jezna nanj! Bolj ko sem mu glavo potiskala proti pizdi, da bi mi jo pošteno polizal, bolj se je izmikal, in če si ne bi tudi sama želela fukati, bi se premislila, ker je prehiteval dogodke in mi ga je po hitrem postopku nabil. Tudi njegova preproga je groba. Imela sem povsem zdrgnjen hrbet. Namerno sem začela stokati in ječati, kot bi mi kar naprej prihajalo, da bi mu čim prej prišlo. Priznati moram, da ne čutim nobene želje po tem, da bi še kdaj fukala z Jankom. S Tonetom pa bi in mislim, da sem mu všeč. Precej bolj, kot mu je Metka.

TEKST: B. B. Kastelic

FOTO: Arny Freytag

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.