24. 2. 2022, 11:18 | Promocijska objava

S spektakularnim dogodkom pozdravili prihod nove Samsung Galaxy S22 serije na slovenski trg

promocijska fotografija

Dva tedna po spletni predstavitvi Galaxy S22 serije, je podjetje Samsung Electronics Adriatic ob prihodu nove serije pametnih naprav organiziralo spektakularen dogodek v klubu MINT v Zagrebu. Pod reflektorji so predstavili najmočnejše Galaxy S22 pametne telefone in njihovo inovativno tehnologijo. Veličastna predstava je v svoj nastop prefinjeno vključila novo serijo pametnih telefonov. Plesne točke, akrobatski vložki, izjemni pevski nastopi in celoten scensko-umetniški spektakel so večeru zagotavljali odlično vzdušje tekom celotnega večera. Dogodka so se udeležili številni predstavniki medijev tako iz
Slovenije kot Hrvaške, manjkale pa niso niti ostale javne osebnosti, kot so Jelena Glišić, Andrea Andrassy, skupina Chypka, Ognjen Bagatin, Maša Zibar, Goran Čižmešija, Bruno Lukić.

Do popolnosti premišljen plesni nastop skupine je s svojimi dramskimi vložki resnično prikazal, kdo je zvezda večera. Galaxy S22 Ultra je bil v nastop vključen na različne načine: kot glavni lik vsem znanih kultnih filmov, z njim se je bahal tudi sam Joker iz filma Batman, ko je kar na odru posnel svoj selfie, vključili so se tudi liki iz priljubljene serije Squid Game. Vrhunec večera je bil MINT show, plesne točke so združile vse zvrsti glasbe, od rockovskih izvedb do poznanih melodij glasbenikov bivše skupne države. Plesni nastop je poleg plesa vključeval tudi razne akrobatske točke, kar zagotovo ni le navaden plesni šov. Čez večer so se zvrstile kar trije deli predstave, odziv nanje pa je bil sijajen in nepozaben za vsakega obiskovalca. Na popolnoma drugačen način so predstavili S22 serijo, katere predstavitve ne bo pozabil nihče. Za odlično vzdušje sta skrbela moderatorja znana hrvaška voditeljica Jelena Glišić in priznani hrvaški glasbenik Nikola Marjanović

»Ponosen sem, da smo ponovno dokazali, da Samsung predstavlja ključno razliko v svetu tehnologije. Najnovejša Galaxy S serija pametnih telefonov predstavlja najboljše od najboljšega, kar smo kadarkoli izdelali - najbolj inteligentna kamera, najhitrejše S Pen pisalo, pa izjemno močan dizajn z brezhibnim zaslonom za najboljšo izkušnjo uporabnika. Res smo naredili najmočnejšo S serijo naprav, še posebej pa me veseli, da smo jo imeli priložnost predstaviti v živo v vsem njenem sijaju,« je izjavil Pavle Zobundžija, direktor oddelka mobilnih komunikacij pri podjetju Samsung Electronics Adriatic.

promocijska fotografija

Vrhunska nočna fotografija

Galaxy S22 Ultra prinaša najbolj inteligentno kamero doslej in inovativno tehnologijo Nightography za ustvarjanje spektakularnih nočnih fotografij in posnetkov tudi pod najbolj temnimi pogoji. Kamera pametnega telefona Galaxy S22 Ultra ima vgrajen 2,4um senzor slikovnih pik, ki omogoča, da leče fotoaparata zajamejo več svetlobe in podatkov ter optimizirajo osvetlitev in podrobnosti video posnetkov. Tehnologija Auto Framing (samodejno kadriranje) zagotavlja, da kamera vedno ujame točno tistega, ki ga želite, ne glede na to, ali je to ena oseba ali deset, in samodejno ostri na dogajanje. Napredna VIDIS tehnologija pa zmanjša vibracije za najbolj ostre posnetke v gibanju.

promocijska fotografija

Najhitrejše S Pen pisalo

Posebnost pametnega telefona Galaxy S22 Ultra je, da uporabnikom prinaša priljubljeno S Pen pisalo, prvič integrirano v S serijo naprav. To je hkrati tudi najhitrejše S Pen pisalo kar jih je Samsung kdaj izdelal. S 70 % manjšo zamudo v primerjavi s prejšnjim modelom, prinaša neverjetno naraven občutek pisanja in risanja na velikem zaslonu. S Pen pisalo odpira povsem nove možnosti za kreativnost, večopravilnost in zabavo in v kombinaciji z vrhunskim 6,8-palčnim Dynamic AMOLED 2X zaslonom ustvarja brezhibno uporabniško izkušnjo. Zahvaljujoč najvišjemu nivoju svetlobe 1750 cd/m2 in tehnologiji Vision Booster, je zaslon sposoben prikazati tudi najmanjše podrobnosti z inteligentnim prilagajanjem svetlosti preko celega dne in tako poskrbi za najboljši možni pogled na vsebino tudi pri močni sončni svetlobi.

promocijska fotografija

Popolna moč in dizajn

Ustvarjen za maksimalno produktivnost, je Galaxy S22 Ultra opremljen z najnovejšim 4nm procesorjem, ki poganja najnaprednejšo Samsung obdelavo umetne inteligence in tehnologije strojnega učenja. Ta pametni telefon prinaša tudi izjemno močno baterijo, ki podpira super hitro polnjenje 45 W, tako da lahko uporabniki nemoteno uživajo v priljubljenih aplikacijah in vsebinah. Galaxy S22 Ultra odlikuje tudi najprestižnejši dizajn zahvaljujoč  v elegantni kovinski okvir skoraj nevidno integriranim objektivom. Dodatno prefinjenost zagotavlja matirana zaključna obdelava v kombinaciji z ostrimi robovi, ki vse skupaj zaokrožajo v enoten aerodinamičen dizajn, ki smo ga vajeni na napravah Galaxy Note.

promocijska fotografija

Moč modela Galaxy S22 in S22+

Kombinacija vrhunske kamere in dizajna je tisto, kar je značilno za modele pametnih telefonov Galaxy S22 in S22 +. Tako kot Galaxy S22 Ultra prinašajo vrhunsko kamero z novo funkcijo Nightography in tehnologijo Adaptive Pixel, ki briljantno izlušči podrobnosti in zagotavlja žive barve, tudi v temi. Obe napravi sta opremljeni s solidnimi zasloni Dynamic AMOLED 2x, razlika pa je le v velikosti – Galaxy S22 ima velikost zaslona 6,1 palca, medtem ko je velikost Galaxy S22+ 6,6 palca. Krasi jih značilen in eleganten dizajn pametnih telefonov serije S, ob tem pa okvir Contour-Cut, ki se brezhibno poveže s kamero in ustvari še bolj izpopolnjen videz naprave.

Galaxy S22 Ultra bo na voljo od 25. februarja tudi v Sloveniji pri pooblaščenih partnerjih po priporočeni maloprodajni ceni od 1.349 €. Galaxy S22 in S22+ sta še naprej dostopna za nakup po predprodajni priporočeni maloprodajni ceni od 849 € za S22 in po priporočeni maloprodajni ceni 1.049 € za S22+ pametni telefon.

Z nakupom modela Galaxy S22 Ultra ali prednaročilom pametnih telefonov Galaxy S22 in S22 + pridobite tudi dodatne ugodnosti, in sicer slušalke Galaxy Buds Pro ter 120 € popusta na izbrano napravo. Ugodnosti lahko izkoristite do 10. marca 2022 oziroma do razprodaje zalog. Več informacij na www.samsung.si.

promocijska fotografija