27. 1. 2022, 10:24 | Promocijska objava

S tem projektorjem lahko priredite čisto pravo kino zabavo ali večer obujanja spominov

Samsung
S tem projektorjem lahko priredite čisto pravo kino zabavo ali večer obujanja spominov (foto: Samsung)

Radi organizirate filmske večere? Ali pa večere obujanja spominov ob fotografijah? To lahko zdaj naredite praktično kjerkoli. Za vse bo poskrbel projektor, ki poustvari vtis velikega zaslona, hkrati pa je lahko zvočnik in naprava za ambientalno razsvetljavo.

Določite čas in kraj in povabite prijatelje ali družino. Nato poskrbite samo še za hrano in pijačo, kajti vse drugo bo za vas opravila ta inovativna naprava. Pričarala bo izkušnjo velikega zaslona ne glede na to, kje boste priredili druženje. 

To je projektor Samsung Freestyle – enostaven, priročen, inovativen, kot ga še ni bilo. Vsebine predvaja res kjerkoli, saj ima izjemne možnosti prilagajanja prostoru oziroma ozadju, na katero projicirate – tudi če površina ni povsem gladka, je slika še vedno odlična. Poleg tega poskrbi za glasbo in zvočne efekte, popolno kuliso oz. ozadje, vzdušje, svetlobo ...

Boste predvajali film? Freestyle bo poustvaril kino vzdušje – kot bi bili čisto zares tam. Ste si zamislili, da bi s prijatelji ali družino obujali spomine na skupna potovanja ali druga doživetja? Freestyle bo vaše fotografije ali videe predvajal tako, da boste spomine podoživeli zares intenzivno.

Vse njegove prednosti in dodane vrednosti

• Nimate na volje bele stene? The Freestyle optimizira projekcijo na podlagi barve stene ali katerekoli druge podlage in izboljša izkušnjo gledanja.

• Povsem enostavna uporaba v 3 korakih:
Postavite. Priključite. Poiščete primerno površino za projekcijo (brez platna). Vse drugo naredi aparat sam.

• Freestyle ima popolne funkcije samodejnega izenačevanja in samodejnega izravnavanja – omogočajo, da se zaslon naprave samodejno prilagodi katerikoli površini pod katerimkoli kotom za popolnoma sorazmerno sliko.

• Funkcija samodejnega ostrenja omogoča, da Freestyle prikaže kristalno čisto sliko na katerikoli površini in pod katerimkoli kotom.

• Izjemna lahkost omogoča, da je povsem enostavno prenosljiv. Za še lažji transport vam je na voljo torbica, ki se mu povsem prilega.

• Možnost obračanja za 180 stopinj: vsestranski nosilec Freestyle omogoča prikazovanje visokokakovostnega videa kjerkoli – na mizi, tleh, steni ali celo na stropu – ločen zaslon ali platno ni potrebno.

Samsung

• 360-stopinjski prostorski zvok: Freestyle nudi izjemen užitek v zvočni izkušnji kinematografske kakovosti ne glede na to, kje boste. Zvočnik lahko uporabljate tudi za predvajanje glasbe brez projekcije.

• Projektor lahko preprosto upravljate s pomočjo glasovnega asistenta s priloženim daljinskim upravljavcem ali s pomočjo Samsung aplikacije SmartThings.

• Je tudi prvi projektor, ki vključuje glasovno upravljanje na daljavo, kar vam omogoča, da pri prostoročni uporabi naprave izberete svoje najljubše glasovne pomočnike.

• Freestyle ponuja funkcije Smart TV, ki so na voljo na pametnih televizorjih Samsung, z vgrajenimi storitvami predvajanja ter funkcijami zrcaljenja in predvajanja, ki so združljive z mobilnimi napravami Android in iOS. 

• Kot projektor pa Freestyle ni v uporabi samo za predvajanje vsebine, zagotavlja tudi učinek osvetlitve razpoloženja. Ima namreč možnost načina ambientalne razsvetljave, zahvaljujoč prosojnemu pokrovčku leče.

• Freestyle lahko postane tudi pameten zvočnik, ki analizira glasbo in hkrati prilagaja vizualne učinke, ki jih je mogoče projicirati na steno, tla ali kamorkoli drugam.

• Za napajanje je Freestyle združljiv z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in izhod 50W/20V ali več, tako da ga lahko vzamete s seboj kamorkoli – na pot ali potovanje.

• Je tudi pionir v tem, da je prvi prenosni zaslon, ki deluje, ko je privit v podnožje za žarnico brez potrebe po dodatnem ožičenju. Seveda ima možnost polnjena tudi prek navadne stenske vtičnice.

Glede na vse njegove prednosti vam je verjetno jasno, da je Freestyle primeren še za marsikatero drugo priložnost, ko potrebujete projekcijo zaslona – tako pri delu kot ob vadbi, kuhanju, poleti za vrtno zabavo, za popolno atmosfero ob zmenku in seveda za igranje igric ...

Prednaročite svoj The Freestyle: 20. 1. se je začelo sprejemanje prednaročil, ki vključujejo tudi lepa darila. Prednaročila trajajo do 13. 2. Naročite svojega TU

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.