20. 12. 2021, 14:46 | Promocijska objava

S tem (statusnim) dodatkom bo moški popolnoma v trendu in stilu

Huawei

Ročna ura je zaželen in koristen modni dodatek, med moškimi pa je tudi najpopularnejši. Poleg tega da kaže čas, jo odlikujejo možnosti modnih kombinacij in pogosto predstavlja statusni simbol.

Idealno bi bilo, da bi bile ure popolnoma usklajene s kombinacijo oblačil, in modni strokovnjaki priporočajo, da jih imate več: eno elegantno, drugo casual in tretjo športno. Huawei Watch GT lahko nadomesti vse ure, ki jih imate ali jih šele nameravate kupiti, tiste ''navadne'' ali pametne, in prikazali se vam bodo novi horizonti s številnimi možnostmi, ki jih ta ura nudi.

Prilagodite uro svojemu stilu

Huawei Watch GT 3 je ura, ki se prilagodi vam, ni potrebe, da se vi njej. Bo zvesta in odlična sopotnica med napornim treningom, z zamenjavo paščka za elegantnega usnjenega ali kovinskega se takoj transformira v eleganten statusni simbol, ki ga lahko nosite na pomembnem sestanku ali poroki, tudi svoji. Izbirate lahko med različnimi paščki, vključno s takim iz nerjavečega jekla, paščkom iz fluoroelastomerja, usnjenim paščkom ter paščkom iz najlona (na razpolago v živih barvah). Pašček je možno enostavno zamenjati, kar vam ob več kot 10.000 temah za ure, ki so na razpolago na spletu, omogoča, da uro popolnoma prilagodite vsaki priložnosti.

Kakovost in moderen dizajn

Huawei Watch GT 3 46 mm vas bo navdušila z dolgim trajanjem baterije. Ta pametna ura lahko zdrži brez polnilnika tudi do 14 dni in še takrat se vam ni treba bati, saj ima Watch GT 3 to pomembno lastnost, da jo lahko polnite brezžično, tako da jo napolnite s pomočjo mobitela, če ste pozabili polnilnik. Ob strani je ohišje Huawei Watch GT 3 serije izdelano iz lahkega in trdega nerjavečega jekla, ki je odporno na vročino in mraz. Spodnji del ohišja pa je izdelan iz kompozitnega materiala, ki je dodatno ojačan s polimernimi vlakni.

Prikaz časa, aplikacij, klicev in vsega drugega je kristalno čisto viden na AMOLED zaslonu s 466 x 466 piksli, ki ga prekriva 3D ultračisto upognjeno steklo, ki ponuja dodaten odličen vizualni občutek. Dobrodošel dodatek, ki je novost na tem modelu, je tudi ''rotirajoča krona'', ki vam omogoča, da z vrtenjem povečujete in pomanjšujete aplikacije in hitro dostopate do želene funkcije, tudi z mokrimi rokami.

Do zdaj pametnejša od vseh

Značilnost Watch GT 3 pametne ure je tudi, da ponuja prilagojeno strokovno načrtovanje športnih aktivnosti in vas spodbuja k skrbi za vaše zdravje in vam pomaga najti športno disciplino, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Huawei Watch GT 3 podpira TruSeen™ tehnologijo 5. generacije spremljanja srčnega utripa, ki omogoča tudi izboljšan celodnevni nadzor nasičenosti kisika v krvi. Kot osebni pomočnik, ki skrbi za vaše zdravje, je Huawei Watch GT 3 opremljena s celodnevnim nadzorom nasičenosti kisika v krvi in merjenjem temperature kože. Poleg celodnevnega spremljanja srčnega utripa Watch GT 3 pametna ura prav tako spremlja tudi dihanje in nivo stresa. Tehnologija spremljanja spanja Huawei TrueSleep 2.0 ponuja celotno analizo spanja ter uporabniku ponuja predloge za izboljšanje kakovosti spanja.

Za dobro zdravje je potrebno dobro življenjsko ravnovesje. Da ostanete na pravi poti k zdravemu načinu življenja, vam aplikacija Huawei Health omogoča spremljanje personaliziranih opomnikov o zdravju – o dnevnem pitju vode, opominja vas, kdaj morate vzeti zdravilo, spremlja vadbe ter vas opomni, kdaj je čas za spanje. Huawei Watch GT 3 bo skrbela, da ste ves čas v trendu in sledite zdravim življenjskim navadam.

Huawei je ob Watch GT 3 pametni uri nedavno lansiral tudi nova 9 pametni telefon, ki izstopa s svojo Starry Blue barvo in privablja poglede. Najnovejši Huawei MateBook 14s pa je spoj elegance in velike zmogljivosti, popolnoma se bo prilagodil vašim zasebnim in poslovnim obveznostim.
Huawei