24. 8. 2022, 13:26 | Promocijska objava

Samsung Galaxy Z Flip4 - vaš najboljši prijatelj za vse poletne dogodivščine

promocijska fotografija

Pravijo, da nas bo poletje še naprej razvajalo s toplimi dnevi. Naj vas poletne nevihte ne prestrašijo in dajo misliti, da je poletnih dogodivščin že konec. Odslej bodo tudi te lahko še bolj vznemirljive z novim pregibnim telefonom četrte generacije Samsung Galaxy Z serije.

Samsung Galaxy Z Flip4 gradi na uspehu ikoničnega oblikovanja in dodaja ključne funkcije, vključno z nadgrajeno izkušnjo kamere, večjo baterijo in razširjeno prilagodljivostjo, hkrati pa ohranja izjemno kompaktno obliko.

Personalizacija z velikim ‘P’

Personalizacija naprav je danes ena izmed najbolj nepogrešljivih lastnosti, ki si je želijo uporabniki. Pametni telefon Galaxy Z Flip4 v primerjavi s predhodnikom ponuja še večjo personalizacijo in je še bolj prilagodljiv – tako navznoter kot tudi navzven.

Njegova posebnost je izjemno zmogljiv in prilagodljiv pomožni zaslon na sprednji strani telefona. Priljubljene digitalne aplikacije, ki jih uporabljate vsak dan, se lahko prikažejo na 4,82-centimetrskem zaslonu. Tako imate hiter dostop do sporočil, aplikacij in pripomočkov, brez da bi telefon sploh odprli in uporabili glavni zaslon.

Ta zaslon lahko tudi popolnoma vizualno prilagodite z uporabo videov, fotografij ali lastnim AR emojijem ter tako personalizirate številčnico ure. Z različnimi nastavitvami ga preprosto posodobite skladno s svojim razpoloženjem in stilom.

Čeprav je oblika telefona tista, ki ga dela tako posebnega, svoje zagotovo doda tudi čudovita paleta barv, v katerih je naprava na voljo. To so že tradicionalna vijolična in grafitna ter novi barvi: rožnato zlata in modra.

promocijska fotografija

Nadgrajene kamere za osupljive posnetke

Videoposnetke lahko snemate prostoročno ali zajamete celotne skupinske selfije pod različnimi koti, tako, da delno zložite Galaxy Z Flip4 in aktivirate funkcijo FlexCam, ki je optimizirana za najbolj priljubljene družbene platforme, vključno z Instagramom, WhatsAppom in Facebookom. Z nadgrajeno funkcijo Hitri posnetek lahko posnamete visokokakovostne selfije kar z zunanjega  zaslona in tako izkoristite glavno kamero.

Z nadgrajeno kamero, opremljeno s 65 odstotkov svetlejšim tipalom, ki ga poganja mobilna platforma Snapdragon® 8+ Gen 1, so fotografije in videoposnetki bolj ostri in stabilni - tako podnevi kot ponoči. Za snemanje in fotografiranje ob slabih svetlobnih pogojih in ponoči pa je zdaj na voljo še funkcija Nightography, ki je je bila prvotno predstavljena le kot del S22 serije in vas bo navdušila z izjemnimi nočnimi posnetki.

promocijska fotografija

Močna baterija in zmogljiv telefon

3.700 mAh baterija je razširjena tako, da bo zdržala cel dan in še pozno v noč, da si boste ob koncu dneva na 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X zaslonu lahko ogledali tudi kako serijo ali film. Tudi če se vam zgodi, da se bo izpraznila v ravno najbolj napetih trenutkih, se bo s super hitrim polnjenjem do 50 odstotkov zmogljivosti napolnila v približno 30 minutah

Ker se rada pripeti tudi kakšna nevšečnost, je dobro vedeti, da ste lahko brez skrbi glede prask in nekaj kapljic vode. Galaxy Z Flip4 je vodoodporen po standardu IPX8 in najodpornejši zložljivi telefon Samsung do sedaj z ekskluzivnim Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklom. Tečaj pa je zaščiten z okvirjem iz Armor Aluminum – najodpornejšim aluminijastim okvirjem podjetja Samsung. Izjemno tanko steklo je tisto, ki še nikoli ni bilo tako močno. Edinstvena sestava glavnega zaslona, ki je zložljiva, prožna in trpežna, je kos vsakodnevni uporabi in zmore še več pregibanj kot predhodnik.

promocijska fotografija

Za prednaročila tudi posebne ugodnosti

Vse, ki bodo prednaročili Galaxy Z Flip4, bodo prejeli eno leto brezplačne storitve Samsung Care+, ki zagotavlja zaščito pred padci ali razpokami zaslona s strokovno podporo Samsung.

Uporabniki lahko do 25. avgusta 2022 izkoristijo še popust v višini 150,00 EUR ob nakupu Samsung Galaxy Z Flip4. Imajo pa tudi možnost pridobitve dodatnega popusta v primeru vračila stare mobilne naprave. Več informacij o ponudbi je na voljo na spletnem mestu: https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-flip4/buy/.

 Več informacij o modelu Galaxy Z Flip4 je na voljo na povezavi: https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-flip4/.