17. 12. 2021, 16:11 | Promocijska objava

Še iščete idealno praznično darilo? S to izbiro podarite tudi stil, motivacijo in čas

Huawei

Ne morete spati, ker še nimate idej za božična darila? Na srečo je tu Huawei, ki vam lahko pomagal. Izbirate lahko med številnimi prenosniki, pametnimi telefoni in urami, s katerimi boste našli popolno darilo za vse okuse, potrebe, priložnosti in žep.

Pametna ura ali pametna zapestnica kot motivacijsko darilo

Huawei je globalno vodilno podjetje v proizvodnji nosljivih naprav, kot so pametne ure. Naprave se razlikujejo po lastnostih, slogu, namenu in razponu cen, vsaka od njih pa ponuja številne uporabne funkcije za spremljanje športa in zdravja, odlično uporabniško izkušnjo in impresivno dolgo trajanje baterije. Za božič in novo leto številni sprejmejo zaobljube, povezane z izboljšanjem zdravja, ki jih želijo izpolniti v prihajajočih mesecih. Pametna ura bi lahko bila popolno darilo za ohranjanje motivacije in spremljanje napredka. 

Nova pametna ura Huawei Watch GT 3 je darilo, ki bi ga vsak z veseljem našel pod božično jelko. Na voljo je v dveh različicah: subtilnejši velikosti 42 mm in drznejši velikosti 46 mm. Obe različici sta videti elegantno in modno, njun dizajn pa spominja na tradicionalne ure, kar bo pozitivno presenetilo vse, ki imajo raje bolj eleganten kot športni videz, ne želijo pa se odreči naprednim funkcijam spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti. Watch GT 3 lahko spremlja tudi srčni utrip, nasičenost krvi s kisikom, raven stresa in cikel spanja. Prav tako je lahko vaš osebni trener, saj vam zagotavlja natančno spremljanje aktivnosti, prilagojene programe treninga in predloge, kako izboljšati kakovost in intenzivnost treningov. Vse funkcije podpira impresivna baterija, ki traja do dva tedna, zaradi česar vam ni treba pogosto skrbeti za njeno polnjenje.

MateBook14s – praktično darilo, uporabno v službi in prostem času

Dober prenosnik je danes nepogrešljiv, saj pogosto delamo na daljavo in hibridno. Glede na vaše potrebe vam bo morda bolj všeč nekaj vsestranskega in dostopnejšega za vsakodnevno uporabo ter zabavo, naprava z izjemno zmogljivostjo za delo ali lahek prenosnik, ki ga lahko vzamete s sabo v mesto. Vsak Huawei MateBook je vrhunska naprava s čudovitim dizajnom, impresivnim zaslonom FullView, vzdržljivo baterijo, učinkovitim hlajenjem in številnimi drugimi prednostmi. Na prenosnike Huawei MateBook se lahko zanesete, prav tako pa vam omogočajo, da izberete prav takšnega, ki bo zadovoljil vaše potrebe.

Huawei

MateBook 14s je najnovejši dodatek družine računalnikov Huawei MateBook. Navdihnil vas bo z dizajnom in zmogljivostjo, je tanek in vpadljivih barv. Opremljen je s procesorjem Intel® Core™ 11. generacije in integrirano grafiko Intel® Iris® Xᵉ, zaslonom na dotik 2.5K FullView, visokozmogljivo baterijo 60Wh in polnilnikom z močjo 90 W, kar pomeni, da ga lahko s samo 15 minutami polnjenja uporabljate do tri ure. MateBook 14s je popolna izbira za vse tiste s hitrim življenjskim slogom, saj bo zadovoljil vsa njihova pričakovanja. Je eleganten in spominja na modni tehnološki dodatek, dolgo deluje brez polnjenja, je lahek in enostaven za prenašanje, ponaša pa se tudi z izjemnimi zmogljivostmi, ki vas ne bodo razočarale.

Pametni telefon kot modni dodatek, ki ga nosimo ves čas

Če obstaja ena tehnološka naprava, brez katere ljudje ne morejo živeti, je to pametni telefon. Pametni telefoni nam omogočajo vse pomembne lastnosti, ki presegajo funkcije, neposredno povezane s telefonom. Uporabljamo jih kot pomočnike za vsakodnevne naloge, delo, finance in zabavo. Prav tako lahko nadomestijo fotografsko opremo, ki nam ne bo omogočila samo snemanja izjemnih fotografij, temveč tudi njihovo deljenje s svetom v roku ene sekunde. Huawei je znan po izjemnih mobilnih fotografijah in ponuja veliko izbiro modelov. Novi mobitel Huawei nova 9 vas bo navdušil z različnimi načini delovanja z algoritmi, kot so Extreme Night Shoot, Night Portrait in Huawei Super Night Selfie. Zahvaljujoč večji izbiri načinov nočnega fotografiranja, ste lahko prepričani, da ne boste zamudili nobenega trenutka, vrednega fotografije, tudi ob slabi osvetlitvi ali ponoči. Toda nova 9 je več kot samo telefon za fotografiranje. Združuje izjemen, ultra lahek dizajn v dveh barvnih različicah: Starry Blue in Black, odlične zmogljivosti in 4300 mAh baterijo s polnilnikom Huawei SuperCharge z močjo 66 W, ki za popolno napolnjenost potrebuje samo 38 minut.