2. 2. 2023, 15:18 | Promocijska objava

Shoppster Smart: moški so lahko pametnejši kupci

shoppster, webshop, prihranki

Ste vedeli, da za nakup prazničnih daril moški v Sloveniji namenijo več denarja kot ženske? Izsledki nedavne raziskave kažejo, da ima pri nas skoraj polovica moških iz naslova nakupovanja božično-novoletnih daril denarnico lažjo za od 100 do 500 evrov. Ne glede na to, ali ste med njimi tudi vi, se vam bo v novem letu gotovo obrestovala včlanitev v program zvestobe spletne trgovine Shoppster, ki kupcem pri priljubljenem spletnem trgovcu omogoča pametno nakupovanje po ugodnih cenah ter dodatne prihranke in ugodnosti.

Shoppster predstavlja program zvestobe Smart, v katerega se lahko včlanite kadarkoli in to brezplačno. Zakaj? Ker vas vsak mesec čaka osvežena ponudba najmanj 50 izdelkov s prihranki do kar 40 %. Med njimi najdete vse od pripomočkov za dom in vrt, bele tehnike, pohištva, do elektronike, orodja in izdelkov s področja avtomobilizma. Se sprašujete, kako postati član Shoppsterjevega programa zvestobe? Včlanitev je izjemno hitra in enostavna – opravite jo lahko na Shoppster Smart strani, za včlanitev pa predhodni nakup ni potreben.

Pametni izbor dneva in vikend ponudba 

Po novem je članom programa Shoppster Smart na voljo tudi »Smart izbor dneva«, ki od ponedeljka do četrtka ponuja izbrani izdelek z dodatnimi ugodnostmi, od petka do nedelje pa se lahko morda prav izdelek, ki si ga že dlje časa ogledujete, znajde v ugodnejši ponudbi, ki so jo poimenovali »Smart vikend ponudba«. 

Posebna ugodnost: obročno nakupovanje Leanpay

Imate v načrtu večji nakup in razmišljate o možnosti nakupa na obroke? Potem ste na pravem mestu. Program Shoppster Smart namreč v okviru posebne ponudbe vsem registriranim uporabnikom omogoča obročno nakupovanje Leanpay brez mesečne obrestne mere do 24 obrokov. Ugodnost velja za izdelke v kategoriji bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, delavnice in orodja, ter vseh ostalih 1 kategorijah v njihovih ponudbi. Tako lahko spletni nakup na obroke opravite hitro in preprosto ter brez nepotrebne papirologije. 

Telemachov naročnik? Čakajo vas dodatne ugodnosti!

Če ste naročnik Telemachovih storitev, boste ob včlanitvi postali del kluba zvestobe Shoppster Smart Connect, s tem pa pridobili še nekatere dodatne ugodnosti. Program namreč vsebuje ponudbo več kot 100 izdelkov do 50 % ugodneje, enkrat mesečno pa časovno omejeno ponudbo Connect shopping vikend, ki prinaša še več prihrankov. Prav tako je v sklopu programa zvestobe Shoppster Smart Connect uporabnikom vedno na voljo obročno nakupovanje Leanpay brez mesečne obrestne mere do 24 obrokov.

Včlanite se v Shoppsterjev program zvestobe in nakupujte pametneje na shoppster.si.