16. 3. 2023, 08:52 | Promocijska objava

Si vedel, da je marec popoln čas za nakup tega izdelka?

promocijska fotografija

V dobrih dveh letih delovanja si je Shoppster pridobil visoko raven zaupanja slovenskih kupcev, ki so zaradi vsesplošnega vzpona spletnega nakupovanja vedno bolj zahtevni. S čim nas je spletni ponudnik prepričal tokrat? Z marčevsko Mega ponudbo.

Spletni ponudnik Shoppster zimo zaključuje z Mega ponudbo, ki bo z občutnimi prihranki tudi do 50 odstotkov na številne izdelke olajšala nujne nakupe ob prehodu v toplejše mesece. Omenjena ponudba od 13. marca prinaša posebne ugodnosti v vseh 14 kategorijah, ki zdaj ponujajo že več kot 200.000 izdelkov.

Ker pomlad prinaša toplejše dni in več preživetega časa na vrtu, se v novi Shoppsterjevi ponudbi v kategoriji Vse za vrt najdejo tudi pripomočki za košnjo. Ta je z lahko in vodljivo akumulatorsko kosilnico CityMower 18V-32-300 sila preprosta zaradi sodobnega sistema upravljanja baterije in treh različnih stopenj reza. Enostavno rokovanje s kosilnico omogočajo ročaji ErgoFlex, ki zagotavljajo udobje in pravilnejšo držo pri košnji. Z veseljem boste na pomladanskem soncu uredili popoln travnat kotiček.

V letošnjo Mega ponudbo je vključena tudi široka paleta moških in ženskih brivnikov, med drugimi tudi zmagovalec Cosmopolitanovih lepotnih nagrad 2022, nepogrešljivi ženski epilator Braun Silk-épil 9 Flex. Sedaj bo presenečenje, ki bo vašo najdražjo zagotovo razveselilo, osrečilo tudi vašo denarnico. Shoppster je nujnemu lepotnemu pripomočku dodal prihranek za 46 odstotkov, kar v evrih znaša kar visokih 120 evrov.

Hitra in ugodna dostava

Poleg pregledne spletne strani, ki omogoča hitro brskanje in jasen pregled nad izdelki ter njihovimi opisi, dobro uporabniško izkušnjo zagotavlja tudi cena dostave. Ta kljub splošni draginji pri spletnem ponudniku ostaja nespremenjena, dodaten prihranek pa je možen v primeru osebnega prevzema, ki je na Brnčičevi 49a v Ljubljani možen med 8. in 20. uro vsak delovnik ter tudi ob sobotah.

S »Smart« paketi do »smart« nakupov 

Ob novi akciji ne smemo pozabiti na programa Shoppster Smart in Shoppster Smart Connect. Prvi vsak mesec ponuja novih 50 izdelkov, ki jih registrirani člani lahko kupujejo s prihrankom do 40 odstotkov. Še več – vsak mesec se ponudba osvežuje, kar omogoča nove možnosti za prihranek. Smart Connect pa omogoča, da s preprosto povezavo uporabniških računov Telemach in Shoppster Telemachovi naročniki lahko nakupujejo izdelke na 24 obrokov brez obresti. Velja omeniti, da to ugodnost lahko registrirani člani Smart Connect koristijo na celotno ponudbo izdelkov, kar velja tudi za izdelke v promociji Mega ponudba vse do 9. aprila.