15. 3. 2008, 16:20 | Vir: Playboy

Silvestrska roparica

George Georgiou

O sebi mislim vse najboljše. Lepa sem, seksi, moški se vsepovsod ozirajo za menoj, nekateri zaradi mojih dolgih nog, nekateri zaradi napetih polnih ritnic, ki so precej večje od ritnic Kylie Minogue in precej manjše od ritnic Jennifer Lopez, vsi pa zaradi velikih, jedrih, zibajočih se prsi, na katere sem posebno ponosna. Moški in joški! Moška obsedenost z dojkami mora biti največja obsesija vseh časov! Zatreseš ju pred njegovimi očmi, pa ti bo jedel iz roke. Tudi strup. Fantastično!

Ko se poleti pojavim na plaži zgoraj brez, sem vsakič zvezda tihe drame, v kateri potentni moški statirajo leže na trebuhih, da bi prikrili erekcije, njihove žene in punce pa me grdo gledajo. Ne bi se rada hvalila, vendar tudi o sebi v postelji mislim vse najboljše. Med nogama imam nenasitno pičkico, ki je še meni všeč, ko si jo urejam. Da ne bo pomote – všeč mi je samo moja in niti enkrat samkrat me ni prijelo, da bi se pomečkala s kakšno drugo žensko, razlog pa je zelo preprost. Ženske nimamo tistega, kar nujno potrebujem, in to je debela, mesena, žilava batina, brez katere ne bi mogla živeti več kot nekaj dni.

Fukam rada, že odkar sem se prvič nasadila na kurca, kar se mi je zgodilo pred šestnajstim letom, potem ko sem bila že več let samozadovoljevalska princesa z velikim apetitom po orgazmih, ki sem jih doživljala hitro in udarno. Razdevičenje ni prineslo prvega srečanja s kurcem, o ne, veliko sošolcev in sosedov sem razveseljevala, ko sem jim jih z nepopisnim entuziazmom šibala na roke. Kurca obožujem. Meni se zdi največje čudo sveta, umetnina, neverjetna stvaritev, ki ima eno samo napako. To ni lepotna, ampak tehnična napaka – če bi bilo po moje, bi moral biti vedno erektiran.

Rada imam tako seks maratone, neskončne vikende v postelji z dobrim ljubimcem, ki me vedno znova hoče, kot tudi ekspresne hitrece, ki mi prinašajo najbolj eksplozivne orgazme, ob katerih mislim, da me bo konec. Je kaj boljšega od orgazma? Enostavno ne verjamem, da imajo nekatere ženske orgazemske težave, da jim prihaja samo tu in tam, ali redko kdaj, ali celo nikoli. Če si želiš seksa in če imaš rada kurca, ti mora priti! Kako naj mi ne bi prišlo, ko se dobim s fantom po osmih urah službe, med katero sem najmanj tridesetkrat pomislila na seks? Mislim, samo za kurca ga primem, pa imam med nogama povodenj, nabrekel, vroč, poplavljen izvir orgazmov.

Po mojem si vse te ženske, ki jim ne prihaja ali jim pride samo občasno, v bistvu ne želijo moškega, s katerim fukajo, ali pa jim kurac ali seks, vsaj z moškim, s katerim so, ne pomenita veliko. Domnevam tudi, da so se predolgo igrale z lutkami. Jaz sem se raje igrala s svojo lepo pičkico, in potem, ko sem odkrila prvega, s kurci. Morda mi ne boste verjeli, vendar se lahko samo z mislimi pripravim do orgazma. Zelo nerada sem samska, ker med dvema ljubeznima podivjam, enostavno se ne morem obvladati in fukam s preveč moškimi, ki si tega ne zaslužijo. Na srečo drugih žensk sem redko kdaj brez fanta ... Konec leta, med prednovoletnim besnilom in na silvestrovo, sem prekosila samo sebe.

S puncami iz službe smo zadnje delovne dni starega leta dan za dnem v našem najljubšem lokalu zvračale kozarce penine. Ko se je med nami pojavil Peter in sem ga predstavila kolegicam, me je zgrabila neobvladljiva pohota, ker so ga – potrebnice – požirale z očmi. Babe! Začnemo zardevati ob pogledih moškega, potem nam nekje globoko v trebuhu frfotajo metuljčki poželenja, vagina se začenja topiti, sramje oteka, klitoris raste. Neslišne hormonske eksplozije pičkici, vsaj moji, naročajo, naj poišče kurca. Po zardelih licih, smehu in telesni govorici mi je bilo jasno, da imajo moje kolegice zaradi Petra poplavljene hlačke. To me je dodatno vzburjalo in zalivalo moje lastne tange. Hkrati sem čutila tudi neke vrste ljubosumje.

V lokalu je bila nepopisna gneča, in ko sem, ne nehote, pritisnila ritnici na Petra, točneje, na njegovo mednožje, me je tam čakalo presenečenje trde vrste. Tudi Peter in njegov kurac sta vedela, da sta v moji družbi posejala seme poželenja, ki je v meni zelo hitro raslo. Vedela sem, da je samo vprašanje časa, kdaj bom naredila nekaj predrznega. Bil je presenečen, ko sem mu neopazno zašepetala: »Fukati hočem. Pridi za menoj, neopazno in počasi, vendar ne prepočasi, na dvorišče, če upaš.« Videti je bil šokiran. Ko sem glasno oznanila, da grem lulat, ga nisem niti pogledala.

Potrebna kot že dolgo ne sem se spraševala, ali si bo upal, in odšla na drugi konec lokala, kjer so bila vrata, Silvestrska roparica ki so vodila na poleti vedno poln, zdaj pa zapuščen vrt. Pojavil se je šele po petih minutah, precej presenečen ... »Sem že mislila, da te ne bo,« sem dejala, ga objela okrog pasu, se predrzno podrgnila ob njegovo mednožje, kjer je gomazelo nekaj trdega. »Tvoje kolegice me niso pustile nikamor, dokler nisem obljubil, da se takoj vrnem,« je dejal. »Saj se boš ...« sem ga prijela za roko, čeprav bi ga raje za kaj drugega, in povedla za seboj. Cela vrsta vrat dolgega poslopja vzdolž dvorišča je bila zaklenjenih. Šele zadnja so bila odklenjena. Za njimi je bilo neke vrste skladišče.

Stopila sem noter in ga potegnila za seboj, ko se je začel zaskrbljeno ozirati naokrog ... »Ne vem, ali je to najboljša ideja ...« »Ššš,« sem dejala, zaprla vrata, ga prijela za roko, jo potisnila pod krilo in v premočene hlačke: »Zdaj mi povej, da to ni najboljša ideja.« Nič ni rekel, je pa glasno zastokal, ko je pritisnil roko ob vlažno nabreklo potrebno pičkico. Nenadoma me je potegnil k sebi in me začel strastno poljubljati, njegov sredinec pa je odpiral moje nesramne sramne ustnice in se ugnezdil med vlažnimi voljnimi stenami vagine, medtem ko je vrh njegove dlani ravno prav grobo božal otekli klitoris.

Lepo in prijetno, vendar sem v sebi hotela nekaj debelejšega in daljšega od njegovega sredinca. Odpela sem mu pas, odprla zadrgo, razprla hlače in v roke mi je skočilo, kar sem hotela, pošten komad vročega utripajočega moškega mesa z impresivno veliko golo bleščečo konico, ki se je svetlikala v lastnem soku. Uhmm ... kako dobro ga je bilo čutiti, ko mi je dlan drsela gor in dol po mogočni žilavi oteklini. Po vsem telesu sem čutila sladko strujanje, ki mi je pičkico zalilo z novim sokom.

»Peter, pofukaj me, prosim, kurca rabim,« sem dejala. Dvignil me je in posadil na staro mizo in samodejno sem ga s stegni objela okrog pasu. Peter mi je z debelo kurčevo čalado božal odprto sramje in klitoris. Zelo pozorno od njega, vendar v tistem trenutku nisem potrebovala teh malih prijaznosti in dokazov sofisticiranega ljubimca. Potrebovala sem kurca. V pizdi. Takoj. Zato sem tudi sama segla z roko med najini mednožji, mu ga vzela iz rok, ga usmerila v vagino in zahtevala, naj mi ga zasadi.

»Zasadi ga vame, prosim,« sem momljala. Naslednji trenutek sem bila polna njegovega kurca. »Uhhh, kako je to dobro,« sem mrmrala, in če bi hotela, bi mi lahko takoj prišlo, pa nisem hotela. »Fukaj, Peter, fukaj me, še me fukaj,« sem ponavljala, ko sem se nastavljala njegovim prvim sunkom, ki so postajali vse močnejši in globlji. Vmes mi je uspelo potegniti dolgo zadrgo na obleki vse do popka in razgaliti dojki, ki ju ni utesnjeval nedrček. Goli, beli, lepi krogli sta se vabljivo zatresli ob vsakem njegovem sunku in njegove dlani sta ju takoj pohotno objeli in zamesili kot testo.

Po dveh, treh minutah me je pogledal s široko odprtimi očmi in vedela sem, da je blizu točke, s katere ni bilo vrnitve. »Špricni, ti kar špricni, napolni me, daj mi vse, kar imaš,« sem dejala kot kakšna pornozvezda, vendar iskreno, se mu vsesala v ustnice in mu prihajala nasproti, kolikor sem mogla. Moj orgazem je eksplodiral, še preden sem čutila dodatno napenjanje kurca, ki je napovedoval ljubezenski tovor. Sladkost sem čutila vsepovsod, globoko v notranjosti vagine in v konicah prstov, v stegnih in hrbtenjači, v sencah in v vratu.

Stemnilo se mi je pred očmi, se mi zavrtelo v glavi in me odneslo nekam daleč proč. Mati moja, tako dobro mi že dolgo ni prišlo. Vsa sem se tresla in lovila sapo. Ko sem bila končno spet prisebna, še vedno z njegovim kurcem v sebi, sem odprla oči. Mižal je. »Imaš slabo vest?« sem ga veliko prezgodaj vprašala. Nič ni odgovoril. Oči pa je odmikal tudi potem, ko sva se ločila. Če ste morda pomislili, da je Peter moj fant, ste se zmotili. Peter je mož moje najboljše prijateljice Špele, s katero sva neločljivi že več kot dvajset let. »Špelo imam zelo rad,« je dejal, medtem ko je še enkrat preveril, ali ima zapet šlic.

Peter je bil v nepravem trenutku na pravem kraju. Kot je bil Tomaž, mož moje najbližje sosede Tatjane, ki me je naslednji dan povabila na prednovoletni drink, potem pa pred menoj odšla k frizerju, da bi bila še lepša za silvestrsko zabavo. Premamilo me je njegovo veliko možato telo in nič drugega mi ni bilo treba narediti kot nekajkrat predrzno prekrižati noge, da sem vedela, da mi bo jedel iz roke. Naskočila sem ga na kavču sredi njune lepe dnevne sobe, potem ko sem se postavila predenj in si zapeljivo slekla hlačke. Ker so obiski pri frizerju dolgotrajni, sva celo dvakrat. »Tatjana mi veliko pomeni,« je dejal, ko sem odhajala. Tudi Janez, mož moje starejše sestre Polone, je bil v nepravem trenutku na pravem kraju.

Ustavil mi je, ko me je opazil na avtobusni postaji, in se ponudil, da me pelje domov. Peljal je mimo opustelega parkinga pred živalskim vrtom. »Lahko parkiraš?« sem ga vprašala, ker se je v meni nenadoma prebudila neobvladljiva, živalska, če hočete, pohota. Z ničimer me ni ustavil, ko sem si, potem ko je parkiral, odpela vse gumbe na bluzi in razgalila dojki, dejala, da ima nekaj, kar nujno potrebujem, in mu začela odpenjati zadrgo, iz katere se je hitro in odločno dvignila debela milanska salama, ki jo je sestra vedno (napaka!) tako hvalila. On ni mogel prehvaliti mojih dojk in »mešanja«. »Kako dobro mešaš,« je rekel najmanj dvajsetkrat, ko sem ga jezdila na zadnjemsedežu mercedesa, ki mu ga je kupila moja bogata sestrica. »To ne pomeni, da Polone nimam rad,« je dejal, ko nisem več ... mešala.

Sem pokvarjenka? Ne. Sem ženska, ki ima rada moške. Tudi tuje. Kadar sem samska, sem divja in nevarna. Takšna sem se odločala, na katero od treh silvestrskih zabav, na katere sem bila povabljena, bom odšla. Naj grem k najboljši prijateljici, najbližji sosedi ali starejši sestri? Po kratkem premisleku sem se odločila, da grem na vse tri, na vsako za nekaj ur. Nikoli prej nisem v enem večeru seksala s tremi moškimi. Zato ni presenetljivo, da se prve dni novega leta počutim kot silvestrska roparica.

TEKST: B.B. Kastelic

FOTO: George Georgiou

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.