23. 8. 2023, 15:17 | Promocijska objava

Sladko slovo od poletja z Monte sladoledi

promocijska fotografija

Sedaj pa že gre zares – pred nami je zadnji počitniški vikend preden se otroci vrnejo v šolske klopi in pogumno zakorakajo novemu znanju naproti. Odmori bodo priložnost za izmenjevanje počitniških dogodivščin, pogovore o poletnih simpatijah ter vtise poletnih spominov, ki so jih ustvarili s starši ali prijatelji. 

Napoved za vikend je lepa in nikakor ne gre izpustiti še zadnje priložnosti za sproščen izlet z družino. Za prijeten sprehod in zanimivo doživetje pa ne bo potrebno prav daleč. Rožnik vabi v svoj objem z bogato senco, in da bo sprehod zanimiv tudi za vaše najmlajše, je ljubljanski živalski vrt prava izbira. Za motivacijo ob hoji od ograde do ograde in opazovanju vseh živali, pa bo prav prišlo še nekaj sladkega. V lokalu sredi živalskega vrta si lahko privoščite prav posebno poslastico – Monte sladoled. Z njim se bo otrokom hitro povrnila energija in prihranjen vam bo mini živčni zlom, ki ga ponavadi povzroči prazen želodec vašega nadobudneža. Medtem, ko se srečni otroci igrajo v senci na igralih, pa ni razloga, da se ne bi posladkali tudi sami. Kateri vas bo premamil: klasična Monte lučka s prepletom lešnika, čokolade in mleka, Monte kornet s hrustrjavimi lešniki in čokoladno sredico ali letošnja novost, lučka z belo čokolado in piškotnim presenečenjem?

promocijska fotografija

Monte iz Zotta se je v naš vsakdan prikradel že leta 1996 s kremastimi lešnikovo-mlečnimi deserti in je danes na voljo v kar 70 državah. Kljub temu, da je v prvi vrsti namenjen otrokom, pa po njem radi posežemo tudi odrasli. Kako tudi ne, nihče se ne brani bogatega kremastega okusa lešnikov s čokolado in mlekom. V lanskem letu se je Monte družini mlečnih izdelkov pridružil še sladoled – v lončku, lučki ter hrustljavem kornetu. Letos so v ponudbo dodali še lučko z belo čokolado z okusom hrustljavega piškota. Prav vse odlikuje bogat, kremast okus lešnikov, čokolade in mleka, zato nas je kmalu osvojil tudi sladoled. Predstavljajte si mlečni in čokoladno-lešnikov sladoled s čokoladno-lešnikovim prelivom, oblit z čokolado in posipan z lešniki  … Ne, to ni izziv, kolikokrat lahko v enem stavku uporabimo besedno zvezo čokoladno-lešnikov, to je opis prav vsakega Monte korneta. Zveni slastno kajne? In tudi je! Novost je tudi večje družinsko pakiranje kornetov in lučk, s katerim boste lahko razveselili vso družino.

Vabljeni v ljubljanski živalski vrt, kjer se bomo v nedeljo 27. avgusta in 3. septembra sladkali z Monte sladoledi in uživali še v zadnjih dneh poletja. Lučke po promocijskih cenah bodo na voljo v lokalu v živalskem vrtu, zagotovo pa bodo teknile še toliko bolj, če jih boste delili s svojimi najdražjimi. 

promocijska fotografija
Ste pripravljeni še na dodatno zabavo in izziv? Sodelujte še v Instagram nagradni igri, kjer boste imeli priložnost osvojiti praktične nagrade. Preprosto fotografirajte svoje najboljše trenutke ob uživanju sladoleda Monte v živalskem vrtu in jih delite na svojem profilu s posebnim heštegom #montenasmeh. Ker je vse še lepše v družbi prijateljev, jih označite ter jih povabite v živalski vrt na Monte sladoled in že boste sodelovali v tekmovanju in se potegovali za nagrade, ki bodo polepšale zadnje brezskrbe počitniške dni!

Vabimo vas, da si sladke spomine ustvarite ob Monte sladoledih!