18. 8. 2023, 15:25 | Promocijska objava

Slastni Monte sladoledi za najlepše poletne spomine

promocijska fotografija

Počitnice so prav zagotovo eden najpogostejših virov za lepe spomine, ki si jih ustvarjamo z našimi otroki. Kljub temu, da je šola že otipljivo blizu, pa sta pred nami še dva čudovita avgustovska vikenda, ki ju bomo gotovo še kako dobro izkoristili za nepozabna doživetja. Naš predlog za preživljanje čudovitega družinskega dne v objemu svežine ljubljanskega Rožnika je sladkanje z Monte sladoledi v živalskem vrtu!

Monte iz Zotta je naša srca, želodce in hladilnike osvojil že leta 1996 s kremastimi lešnikovo-mlečnimi deserti in je danes na voljo v kar 70 državah. Otroke in njihove starše je kmalu razdelil na dva pola – tiste, ki prisegajo na belo mlečno polovico, in druge, ki jim brbončice bolj poboža lešnikov del deserta. Monte je lansko leto tako priljubljeno sladico ponudil trgu še v obliki sladoleda: v lončku, lučki ter hrustljavem kornetu. Letos se je sladoledni Monte družini pridružila še lučka z belo čokolado z okusom hrustljavega piškota. Prav vse odlikuje bogat, kremast okus lešnikov, čokolade in mleka, zato se mu pač ne gre upreti. In kako zveni tole: mlečni in čokoladno-lešnikov sladoled s čokoladno-lešnikovim prelivom, oblit z čokolado in posipan z lešniki? Da, ob opisu Monte korneta se prav vsakemu cedijo sline! Novost je tudi večje družinsko pakiranje kornetov in lučk, s katerim boste lahko družino založili z zalogo sladoleda, ki bo zadostovala vsaj za en vikend.

Seveda pač ni boljše kombinacije od preživljanja časa z družino v naravi ter sladkanja z najljubšimi sladoledi. Tako bomo v nedeljo 20. in 27. avgusta v Monte sladoledih lahko uživali v ljubljanskem živalskem vrtu. Lučke po promocijskih cenah bodo na voljo v lokalu v živalskem vrtu, hkrati pa boste pred mestno vročino pobegnili v bogato senco Rožnika, kjer boste z otroki spoznavali pester živalski svet. Predlagamo vam, da si pred obiskom ogledate urnike hranjenja, saj bo tako za vaše najmlajše obisk še večje in zabavnejše doživetje. 

Ste pripravljeni še na dodatno zabavo in izziv? Sodelujte še v Instagram nagradni igri, kjer boste imeli priložnost osvojiti praktične nagrade. Preprosto fotografirajte svoje najboljše trenutke ob uživanju sladoleda Monte v živalskem vrtu in jih delite na svojem profilu s posebnim heštegom #montenasmeh. Ker je vse še lepše v družbi prijateljev, jih označite ter j povabite v živalski vrt na Monte sladoled in že boste sodelovali v tekmovanju in se potegovali za nagrade, ki bodo polepšale zadnje brezskrbe počitniške dni!

Se vidimo ob najboljšem sladoledu!