P.M. | 30. 5. 2023, 15:08

"Današnjega dne sem se dolgo veselila!" Bi prepoznali to motoristko? (izdali so jo čevlji)

Igor Kupljenik /Bobo

Kot strastna in zaprisežena ljubiteljica vožnje z jeklenim konjičkom je pozvala k varnosti na cesti.

Predsednica Nataša Pirc Musar se je s policisti postaje Prometne policije Ljubljana udeležila usposabljanja in relacijske vožnje z motorji. Pred vožnjo se je v družbi policijskih motorističnih inštruktorjev udeležila tudi usposabljanja varne vožnje z motorjem. S Prometnega poligona Jarše pri Domžalah so se nato skupaj odpeljali do Policijske postaje Bled.

Igor Kupljenik /Bobo

"Današnjega dne sem se dolgo veselila," je Pirc Musarjeva, sama že dolgoletna motoristka, zapisala v zgodbi na Instagramu. 

Igor Kupljenik /Bobo

V izjavi pred blejsko policijsko postajo se je predsednica države policistki in policistom zahvalila za spremstvo. "Ti svoje vrhunsko znanje in izkušnje delijo in prenašajo na preostale udeležence v prometu. Zato pozivam vse, upoštevajte njihove nasvete," je poudarila.   

Tamino Petelinšek/STA

"K večji varnosti bomo vsi skupaj prispevali, če bomo tudi na tem pomembnem področju našega življenja ravnali odgovorno ter predvsem in zlasti strpno," je izpostavila Pirc Musarjeva, ki ji vožnja z motorjem predstavlja posebno svobodo, užitek in sprostitev

Motoriste in motoristke je pozvala k postopnemu obujanju motoristične kondicije v novi sezoni.

Motoriste in motoristke je pozvala k postopnemu obujanju motoristične kondicije v novi sezoni.

Igor Kupljenik /Bobo

Ob tem je pozvala vse udeležence v cestnem prometu, naj ne precenjujejo svojih sposobnosti in pazijo nase ter na druge s preudarno vožnjo. Na družbenih medijih je izpostavila pomen tega, da gredo na motor vedno spočiti in strpni. "Srečno in varno vožnjo vsem," jim je zaželela.

Novo na Metroplay: Pogovor z Borutom Pahorjem | N1 STUDIO