23. 5. 2022, 20:48

VIDEO: Bizarno! Z motorno žago prišel v gostilno in si dal duška

Profimedia/TikTok/fotomontaža

Objavljamo posnetek, ki se je pojavil na enem od družabnih omrežij. Se vam zdi, da je šel storilec s svojim dejanjem predaleč?

V gostinskem lokalu na Štajerskem je prišlo do bizarnega incidenta - nekdo se je z motorno žago lotil točilnega pulta. Posnetek dogodka je zaokrožil družbenem omrežju TikTok, kjer si ga je ogledalo že več kot dva milijona uporabnikov. 

TikTok/SitarBtw/posnetek zaslona

Je bil storilec pod vplivom alkohola?

Sodeč po komentarjih ob videoposnetku, naj bi se incident zgodil v gostilni Leska v Velikih Laščah, oseba ki je prežagala točilni pult, pa naj bi bila pod vplivom alkohola.

Dogodek očitno odmeva tudi v tujini, ob posnetku je namreč mogoče najti tudi komentarje v tujih jezikih, kot sta nemščina in poljščina.

@sitarbtw sejj ni vaznn #pijan ♬ Laughing Hard - Tik Tok

So se gostje ob incidentu zabavali?

Iza hrupa, ki ga povzroča motrona žaga, je v ozadju posnetka slišati smeh nekaterih gostov, kar nakazuje, da so se ob bizarnem gostilniškem incidentu nekateri tudi zabavali.

Čeprav gre za precej nevarno ravnanje, še toliko bolj, ker je bil najverjetneje prisoten alkohol, se zdi dogodek zabaven tudi številnim uporabnikom TikToka.

Nekateri dogodek primerjajo s kultno grozljivko

Posnetek ima že skoraj 63.000 všečkov, nabralo pa se je že čez 500 komentarjev. Nekateri komentatorji dogodek primerjajo s kultno ameriško grozljivko Teksaški pokol z motorko, ki se vrti okoli ameriške morilske družine "hribovcev". Spet drugi se šalijo, da je povzročitelj incidenta tako reagiral, ker ni dobil "špricerja".

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec