N. V. | 8. 9. 2023, 14:04

Bodoči zdravstveni delavci na javnem prostoru glasno debatirali o pacientih: "Na bruhanje mi gre gledat te posrane debele riti"

Profimedia

Nasproti njih je sedela starejša gospa, a to jih ni zmotilo, le še bolj so zvišali ton. Gospa je na koncu imela solzne oči in povešeno glavo.

Na Facebooku je zaokrožil zapis, ki opisuje pogovor med bodočimi zdravstvenimi delavci: mladimi, ki opravljajo prakso v izolski bolnišnici. Mladi naj bi v izolski bolnišnici skrbeli za nego pacientov.

Ko so se odpravljali na delo v bolnišnico, so na avtobusni postaji in na avtobusu glasno debatirali o delu in pacientih. "Na bruhanje mi gre gledat te posrane debele riti ali pa tiste zgubane k**ce in p***e. To smrdi. Najraje bi jo f**nil nekam," naj bi bilo slišati med pogovorom bodočih zdravstvenih delavcev.

"Zadnjič sem dobil eno pacientko z MRSO in zraven nje dve pokretni ženski. Nismo vedeli, kaj ima. P**ka ji m**erna, da bom 'crknil' zaradi takih," naj bi se oglasil drug bodoči zdravstveni delavec.

Nasproti njih naj bi na avtobusu sedela starejša ženska, ki je jasno slišala glasen pogovor in nemo strmela v bodoče zdravstvene delavce. Skupine to naj ne bi ustavilo, ko so jo opazili, so le še bolj zvišali ton, trdi avtorica zapisa na Facebooku. Starejša ženska naj bi imela ves čas solzne oči in povešeno glavo. Neprimeren pogovor bodočih zdravstvenih delavcev pa naj bi trajal tudi, ko so izstopili iz avtobusa in se odpravili proti zdravstveni ustanovi.

Spomnimo

Novica o neprimernem pogovoru bodočih zdravstvenih delavcev je odjeknila le nekaj dni po tem, ko so v javnosti zaokrožili posnetki dijakinje, ki je med opravljanjem študentskega dela fizično obračunala s stanovalko v domu starejših. Mnogi Slovenci se zato sprašujejo, zakaj bodoče zdravstvene delavce ne naučijo lepšega, spoštljivega odnosa do ljudi.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol