Uredništvo | 10. 12. 2023, 13:38

Ogabno! Šokirana Slovenka ni mogla verjeti, kaj je med pripravo golaža priplavalo iz govejih kock (FOTO)

Facebook/Renata Kekovic

Priprava slastne jedi se je spremenila v izkušnjo, ob kateri se vam obrne želodec.

Po Facebooku je zaokrožila objava, ob kateri se je marsikomu obrnil želodec. Uporabnica je namreč med kuhanjem golaža v govejih kockah, ki jih je kupila v eno od slovenskih trgovin, odkrila črve. Svojo grozljivo izkušnjo je podrobneje opisala. 

Šok po dveh urah kuhanja

"Sploh ne vem, kako naj začnem to objavo, razen, da sem znervirana in da se mi je vse skupaj zagabilo," je svojo objavo začela zgrožena uporabnica in opisala pripravo golaža, ki ga je lahko po dveh urah priprave le še vrgla v smeti. "Pripravljam golaž že od treh popoldne, ker je priprava itak počasi, in ko sem dobro podinstala čebulo, sem stresla notri goveje kocke - kilo in pol." je zapisala v objavi.

Dodala je, da je nato vse skupaj pustila na majhni temperaturi približno dve uri. "Bil je na vrsti zadnji korak, da dodam paradižnikovo omako. Nakar, ko sem dodajala omako, zagledam v omaki črve. Majhne črve, ki so prilezli ven! Znamka je Košaki," je zapisala in se vprašala, ali "sploh še vemo, kaj jemo." 

Profimedia

Upa, da javnosti ob pogledu na fotografije ne bo slabo

"Itak, ker se goveje kocke dolgo dinstajo, so prilezli ven. A kdo mi garantira, da v ostalem mesu ne zakrknejo na visoki temperaturi in ostanejo v mesu?" je zgroženo zaključila. "Najmanj, kar lahko, je povračilo stroška in o tem obvestiti javnost, da vedo, kaj lahko dobijo v govejih kockah," je še zapisala.

V nadaljevanju je izrazila upanje, da javnosti ne bo preveč slabo ob pogledu na priložene fotografije in pojasnila, da je bila posoda pred tem čista. Dodala je še, da sta bila tako čebula kot meso kupljena v trgovini Hofer.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord