R. K. | 31. 7. 2023, 16:18

Borut Pahor ostal brez računa na Instagramu: vanj so vdrli neznanci, ki so se lotili njegovih objav

Instagram/Borut Pahor

Čeprav se skupaj z Meto trudijo, da bi problem rešili, nekdanji predsednik ostaja brez dostopa do tega družbenega omrežja.

Nekdanji predsednik Borut Pahor, ki je tudi po poteku predsedniškega mandata še vedno pogosto v središču pozornosti, še posebej znana pa je njegova ljubezen do uporabe Instagrama, je na Twitterju sporočil, da so mu jo ponoči zagodli nepridipravi, ki so mu vdrli v Instagram račun. Čeprav se trudijo popraviti škodo, objave naglo izginjajo, je sporočil nekdanji predsednik.

"Obveščam zainteresirano javnost, da je prišlo danes ponoči, 31. julija 2023, do vdora v moj Instagram račun. Kljub poskusom restavracije računa, profil ostaja ukinjen, objave pa naglo izginjajo," je na konkurenčnem družbenem omrežju zapisal Pahor. "Z Meto se trudimo, da bi problem rešili, za kar se jim zahvaljujem," je dodal in se svojim 137.000 Instagram sledilkam in sledilcem zahvalil za razumevanje.

Na Instagramu se je večkrat šalil na svoj račun

Pahor je bil sicer na instagramu znan po precej sproščenih objavah, v katerih se je znal večkrat tudi pošaliti na svoj račun. V preteklih dneh je na primer v kinu ogledal filmsko uspešnico Oppenheimer, o življenju teoretičnega fizika J. Roberta Oppenheimerja, ki je bil na čelu projekta Manhattan, v katerem so Američani med drugo svetovno vojno razvili jedrsko bombo.

Instagram/Borut Pahor

Nekdanji predsednik je bil nad filmom navdušen, ob tem pa je zapisal, da komaj čaka, da si ogleda še drugo uspešnico, film Barbie. "Barbie, počakaj, veš, da te Barbika ne pusti na cedilu," se je pošalil iz naziva, ki se ga je prijel v času njegove politične kariere.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord