R. K. | 9. 12. 2022, 16:36

Boruta Pahorja pri njegovi dnevni rutini ne ustavi niti dež

Instagram/Borut Pahor

Slovenski predsednik je še enkrat dokazal, da je velik ljubitelj zdravega načina življenja. Rekreaciji se klub slabemu vremenu ni odpovedal niti na svoji zadnji poti v tujino.

Znano je, da Borut Pahor obožuje tek. Med svojim predsedovanjem je večkrat v družbi varnostnikov tekel tudi, ko se je mudil na uradnih obiskih v tujini. Na obisku v Rimu pred kratkim pa je dokazal, da ga pri njegovi dnevni rutini ne ustavi niti dež. 

"Ob nedavnem obisku v Rimu je deževalo," je predsednik Pahor zaupal javnosti v objavi na Instagramu in dodal dve fotografiji, na katerih je videti, kako ves premočen teče po središču italijanske prestolnice. Ob tem se je pošalil, da so si zaradi slabega vremena italijanski varnostniki oddahnili: "Ne bo šel tečt." 

Ujela ju je "prava ploha"

A predsednik se ni predal tako zlepa: "Pogledam Mitjo, on nebo in sva šla," je kratko in jedrnato opisal dogajanje v nadaljevanju in dodal, da sta z omenjenim varnostnikom za tako "afnanje" nato dobila pravo ploho

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Spremljal ju je še en varnostnik, ki pa nad tekom očitno ni bil tako navdušen, zato jima je sledil s kolesom. "Skrbelo me je, da premočenega Boštjana na kolesu zebe," je zapisal predsednik in dodal še Boštjanov šaljiv odgovor: "Ne, saj sem plešast."   

Pahor se sicer s čela države v kratkem poslavlja. Na predsedniškem stolčku ostaja še do 23. decembra, ko ga bo zamenjala nova predsednica Nataša Pirc Musar.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord