N. Vo. | 9. 3. 2024, 07:39

Ivo Boscarol navdušil Pahorja, ki komaj čaka, da preizkusi njegov nov "blazno kul" izdelek

Bobo

Slovenija ponovno dokazuje, da je zibelka izjemnih inovacij, ki segajo daleč preko njenih meja. 

Tokrat je v središču pozornosti prvi električni sup na svetu, ki ni le plod slovenskega inovativnega duha, ampak tudi izraz podjetniške odličnosti ekipe pod vodstvom Iva Boscarola. Posebno priznanje temu dosežku je izrazil tudi nekdanji predsednik Republike Slovenije, Borut Pahor, ki je svoje navdušenje delil na Instagramu, kjer je pohvalil Boscarolovo ekipo in inovatorja Sebastjana Sitarja za njihov izjemen prispevek.

"Komaj čakam, da moj Sipa Boards preskusim na vodi. Blazno kul," je Pahor zapisal na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Ivo Boscarol, znan po svojih pionirskih dosežkih v aeronavtiki, se je tokrat podal na vode, kjer je s svojo ekipo ustvaril električni sup, pod znamko Sipa Boards ki predstavlja revolucijo v svetu vodnih športov. Njegova inovacija je hitro našla pot do srca nekdanjega predsednika Pahorja, ki je eden izmed ponosnih lastnikov tega tehnološko dovršenega izdelka. Pahorjevo zanimanje za supanje ni novost, saj je že pred leti zaslovel s fotografijo, na kateri je na supu poziral v obleki, tokrat pa se veseli novih avantur na električnem supu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Električni sup, ki je že osvojil srca več kot 1000 kupcev po vsem svetu, obljublja enostavnejše supanje, podobno kot električna kolesa olajšajo kolesarjenje. Ta inovacija omogoča ljubiteljem vodnih športov, da brez večjih naporov raziskujejo jezera, reke in morja ter uživajo v varnih in čudovitih izletih. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord