N. V. | 18. 11. 2022, 06:00

V Ljubljano prihaja velik zabaviščni park, ki bo pričaral božično vzdušje

Fotografija je simbolična.

Instagram/aspen_home_improvement

Vse bo spet tako, kot je nekoč bilo ... Ga boste obiskali? 

V Ljubljano, 1. decembra 2022, prihaja mobilni zabaviščni park, ki bo na voljo za neskončno zabavo za vse mlade in tiste mlade po srcu, vse do 2. januarja 2023, so na Facebooku zapisali organizatorji Lunaparka Muller. Mega zabaviščni park Muller bo postavljen v nakupovalnem središču BTC v Ljubljani.

Nove adrenalinske preizkušnje

Z omenjenim parkom prihajajo priljubljene atrakcije, ki se jih spomnite še izpred koronskih časov, ko je bil obisk lunaparka obvezen decembrski opravek. Prihajajo pa tudi marsikatere novosti.

Pod novosti se bo zapisal Tokyo express roller coaster, ki velja za enega izmed največjih in najhitrejših vlakcev smrti Evropi, poroča portal Ljubljanainfo.

Prav tako boste lahko prvič poskusili Break dance in Flying carpet, ki bo zadolžen za družinsko zabavo.

Vračajo se že znane atrakcije

Vračajo se tudi za mnoge že dodobra znane atrakcije, kot so avtomobilčki na električni pogon, Extreme, nekaj za vse ljubitelje adrenalina in Temple of adventure hiša strahov, ki vas bo popeljala v antični Egipt. V notranjosti hiše strahov boste odkrivali svojo pot na prostost skozi labirint in odkrivanja skrivnostnega sveta mumij.

Na voljo bo tudi družinski vrtiljak Twister, primeren za prav vse starosti. Nasploh bodo najmlajši v lunaparku vsekakor uživali, saj so mnoge atrakcije namenjene prav njim.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.