R.S. | 12. 7. 2022, 10:24

Divji 21-letnik napadel dva policista, enega je celo brcnil in ugriznil v roko

Tamino Petelinšek/STA

Zoper njega so uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Kršitelj je ves čas postopka razgrajal, med prevozom je poškodoval službeno vozilo in bil nemiren tudi v prostorih za pridržanje.

Policisti PP Novo mesto so nekaj po 23. uri pri naselju Stranska vas ustavili voznika kmetijskega traktorja. Med postopkom so ugotovili, da 21-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Bobo

Zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti so mu odredili preizkus, ki ga ni pravilno opravil, odklonil je tudi opravljanje odrejenega strokovnega pregleda.

Policista ugriznil v roko 

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so odredili zaseg traktorja. Med postopkom je 21-letni kršitelj napadel policista, ga brcnil, potem pa napadel drugega policista in ga ugriznil v roko.

Bobo

Zoper njega so uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Kršitelj je ves čas postopka razgrajal, med prevozom je poškodoval službeno vozilo in razgrajal tudi v prostorih za pridržanje.

Kriminalisti okoliščine še preiskujejo in bodo zoper 21-letnega osumljenca na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo. Napadena policista sta lažje poškodovana.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord