N. V. | 18. 5. 2023, 15:01

Dolge vrste pred trgovinami Lidl, vsi si želijo le eno stvar (a te nikjer več ni na zalogi)

Srdjan Zivulovic/Bobo

V Lidlu na tak naval ljudi niso bili pripravljeni ... Polica s tem izdelkom se je izpraznila v nekaj minutah po odprtju.

Lidl je danes v svojih trgovinah po Sloveniji začel prodajo robotske kosilnice, ki si jo očitno želi vsak Slovenec. Gre za robotsko kosilnico Parkside, ki je idealna za travno površino do tisoč kvadratnih metrov, ima pa tudi močan pogon zadnjih koles za terene z vzponom do 25 stopinj.

Kosilnica je (bila) v Lidlovih poslovalnicah na voljo od danes zjutraj za ceno 299,99 evra. Na voljo je bila le kratek čas: že manj kot eno uro po odprtju v nekaterih poslovalnicah kosilnice več ni bilo mogoče kupiti. 

Lidl Slovenija

Lidlove poslovalnice svoja vrata odpirajo ob 8. uri zjutraj, že pred odprtjem pa se je pred številnimi trgovinami Lidl v Sloveniji nabrala dolga vrsta ljudi, poroča portal Sobotainfo. Vsi so čakali na odprtje le z enim razlogom: čim prej dobiti robotsko kosilnico.

Le ena ali dve v poslovalnici

A sledilo je veliko razočaranje. Ne le da je bilo povpraševanje po kosilnici ogromno, v poslovalnicah so imeli le eno ali dve zelo želeni kosilnici. Velika večina kupcev je tako ostala praznih rok.

Kupci, ki jim kosilnice ni uspelo kupiti, so se razburili na Facebooku. V Facebook skupini Parkside orodje se veliko Slovencev pritožuje in sprašuje, ali je kosilnica v kateri prodajalni še na voljo.

Facebook/Parkside orodje/posnetek zaslona

"V Mariboru je bila tudi samo ena na trgovino. Sem bil že pred odprtjem tam, pa vseeno nisem dobil. Če so vedeli, da ne dobijo večje zaloge, jim sploh ne bi bilo treba delati reklame," je zapisal eden izmed članov skupine.